Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında dikkat çeken konuşma!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 17:20 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 17:23
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında dikkat çeken konuşma!

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen'in cenazesinde Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile kısa bir diyaloğa giren İmamoğlu, aralarında geçen konuşmayı anlattı. 

Türkiye'nin ilk kadın Hazine Genel Müdürü olarak görev yapan ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski genel başkanlarından gazeteci yazar Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Teşvikiye Camii'nde cenaze törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'da katıldı. İkilinin aralarında kısa bir diyalog gelişti. 

Cenazede, Aysel ve Altan Öymen'in kızı Aslı Öymen konuşmakta güçlük çekerek, "Söylemekle, okumakla, duymakla anlaşılacak bir şey değil. Bütün melek olmuş annelere Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün çocuklara da sabırlar diliyorum. Annem benim…" dedi. 

İMAMOĞLU'NUN DAVETİNE RET! 

Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'yla ayak üstü kısa bir konuşma gerçekleştirdi. 

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında dikkat çeken konuşma!

Cami çıkışında gazetecilere konuşan Ekrem İmamoğlu, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi ailesiyiz. Bugün acımız büyük aramızdan Altan Öymen'in eşi rahmetli oldu. Onu ebediyete uğurladık, dolayısıyla yine önceki dönem genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'na da hal hatır sorduk. Selamlaştık. Eğer kalacaksanız vaktiniz olursa misafir etmek isteriz dedik. Özel bir program planlamış bu akşam. Hal hatır sorduk kendisini de iyi görmekten mutlu oldum. Allah sağlığını sıhhatini versin. İnşallah sağlıkla hep güzel günlerde bir arada olalım" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...