Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yine buluşuyor! "Bayram sonrası" iddiası

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Gazete Pencere
15 Haziran 2023 12:10 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 12:22
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yine buluşuyor! "Bayram sonrası" iddiası

CHP'de "değişim" çıkışıyla liderliğe soyunan Ekrem İmamoğlu'nun dünkü görüşmenin ardından bayram sonrası bir kez daha Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği iddia edildi.

14 Mayıs Seçimleri ve 28 Mayıs'taki ikinci tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nden yenilgi ile ayrılan CHP’de, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu​, yoğun istifa baskısı altında kalmıştı. Parti yönetiminde "değişim" isteyenlerin başını çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ Başkanı Ekrem İmamoğlu​ da liderlik koltuğuna aday gösterilmeye başlanmıştı.

KILIÇDAROĞLU İLE İMAMOĞLU NE KONUŞTU?

Tartışmalar sürerken dün tüm siyaset dünyasının beklediği görüşme gerçekleşti ve İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu, Çankaya Ahlatlıbel’de bir araya  gelerek eteklerindeki taşları döktü. Görüşmedan sızan bilgilere, İmamoğlu yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri​'ne vurgu yaparak Kılıçdaroğlu'dan değişim sürecini başlatmasını ve buna öncülük etmesini istedi. Kılıçdaroğlu, ise İmamoğlu’na kapsamlı bir çalışma yapabileceğini ve çalışmanın bitiminde yeniden değerlendirme için bir araya gelebileceklerini aktardı.

İKİNCİ RANDEVU BEKLENİYOR

Söz konusu kulis bilgilerine bir yenisi de bugün eklendi. Gazete Pencere’de yer alan habere göre, ikili önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. İki isim arasındaki bu değerlendirme görüşmesinin yüksek olasılıkla bayram tatili sonrasında gerçekleşeceği öğrenildi. Buna karşın iki ismin, görüşmeyi erkene çekip önümüzdeki birkaç gün içinde de araya gelmesi ihtimal dahilinde.

Kaynak: Gazete Pencere

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...