Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu ittifak eleştirilerine cevap verdi: Gerekirse 16'lı masa kurarım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 15:33 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 15:36

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında ittifak eleştirilerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Değil 6'lı masa, Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı masa kuracağım" dedi.

Cumhur İttifakı​ ve Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın zaferle ayrıldığı seçimlerden sonra CHP​ içinde 'değişim' çağrıları yankılanmaya devam ediyor... Hem kendisinin bir kez daha seçimi kaybetmesi hem de CHP'nin TBMM'deki milletvekili sayısının düşmesi sonrası Kılıçdaroğlu​ topa tutuldu. Erdoğan da birçok kez CHP liderine kaybedilen milletvekili sayısı üzerinden 'hesap uzmanı' göndermesinde bulundu.

Kurulan ittifaka ve alınan sonuçlara yönelik tepkiler sürerken CHP lideri partisinin grup toplantısında bu eleştirlere cevap verdi.  Hiçbir CHP'linin umutsuzluğa kapılma hakkının olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Değil 6'lı masa, Türkiye'nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16'lı masa kuracağım" dedi.

İSTANBUL MESAJI

"İstanbul bizim için de dünya için de önemli bir merkezdir" diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkındaki sözlerini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a ihanet etmeye devam etmek istiyorlar. İstanbul'a çöken çetelerden ve baronlardan İstanbul'u temizlemeye çalışıyoruz" dedi.

ASGARİ ÜCRET TEPKİSİ

Asgari ücret zammı hakkında da değerlendirme de bulunan Kılıçdaroğlu, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ı eleştirdi. Kılıçdaroğlu, asgari ücretin 15 bin civarında olması gerektiğini söyledi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...