Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz görüşme: Yazıcıoğlu'nun oğlu ile bir araya geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 Eylül 2022 21:55 - Güncelleme : 01 Ekim 2022 02:08
Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz görüşme: Yazıcıoğlu'nun oğlu ile bir araya geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye ilişkin sosyal medyasından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Furkan Yazıcıoğlu'nun babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için kendisine bir dosya teslim ettiğini belirtti.

CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu, BBP​ Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu​'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir yazılı açıklama yaparak, görüşmenin içeriğine dair bilgi verdi.

Furkan Yazıcıoğlu'na babasının ölümüyle ilgili süphelerin kalkması için ciddiyetle araştırma yapacağının sözünü verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, buna katkı sağlayacak bir dosyayı teslim ettiğini belirtti. 

"AÇIK YARALAR KAPANMADAN ÜLKE HUZUR BULMUYOR"

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti. Açık yaraları kapamadan ülke huzur bulamıyor. Kapatacağız"

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1575908871016943616

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet yüksel 1 Ekim 2022 14:42

Bu görüşmeden şunu anlıyoruz ki fikir olarak asla bir araya gelmeyecek insanlar oy için herşeyi yapar ki zaten bay kemal baykalı kasetle devirip başa gelmişti örneği verilebilir.

Sonraki Haber Yükleniyor...