Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'yi terör belasından kurtaracağım'

26 Ekim 2015 14:48
Kılıçdaroğlu, 'Türkiye'yi terör belasından kurtaracağım'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bakın ben bunu açık yüreklilikle söylüyorum. 13 yılda çözemediler, 13 yılda. Ben 4 yılda çözeceğim diyorum. Türkiye'yi terör belasından, Orta Doğu bataklığından kurtaracağım' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan’da düzenleyeceği miting için havayoluyla Kars’a geldi. Kılıçdaroğlu’nu havaalanında CHP İl Başkanı Özfer Koçak, milletvekili adayları Selami Yiğit, Saffet Özdemir, Aysel Boy ve çok sayıda partili karşıladı. 
Kılıçdaroğlu’na havaalanında Karsspor yöneticilerinden Yıldıray Özdemir tarafından Karsspor forması hediye edildi. Buradan seçim otobüsüne binen Kemal Kılıçdaroğlu, kent merkezine geldi. Kılıçdaroğlu yağmur altında Kazımpaşa Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde destek istedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra Kazımpaşa Caddesi’nden yürüyerek Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan partisinin seçim bürosuna geldi. Kılıçdaroğlu’nu burada da çok sayıda partili karşıladı.
"TÜRKİYE'NİN EN TEMEL SORUNLARINI ÇÖZECEK TEK PARTİ CHP'DİR" 
Seçim bürosunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Karslılarla beraber olmaktan son derece mutluyum. İnanıyorum ki 1 Kasım’da Kars tarih yazacak. Sadece Kars’ın değil, Türkiye’nin sorunlarını çözmeye hazır parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Türkiye'nin en temel sorunlarını çözecek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bu bağlamda, Kars’ın ve Karslıların bize güç ve destek vermesi lazım. Kars bizim tarihimizin, bizim kültürümüzün çok önemli bir parçasıdır. Peyniriyle sadece Türkiye’nin değil, dünyada da ünlü bir şehrimizdir. Serhat Kars olarak da tanıyoruz Kars'ımızı. Bu nedenle 1 Kasım’da Kars’ın ve Karslıların Cumhuriyet Halk Partisi’ne büyük bir teveccüh göstereceğine inanıyorum ve onlara güveniyorum” dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...