Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu yeni ofisini açtı: Partilere komşu oldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 14:53 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 14:53
Kılıçdaroğlu yeni ofisini açtı: Partilere komşu oldu

CHP Genel Başkanlığı görevini Özgür Özel'e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da ofisini açtı. Vakıf açacağı konuşulan Kılıçdaroğlu'nun altılı masa ortaklarından İYİ Parti, Memleket Partisi ve DEVA Partisi'nin genel merkezlerinin bulunduğu bir konumda olması dikkatlerden kaçmadı. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden yenilgiyle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu, partisindeli Olağan Genel Kuruldan da mağlubiyetle ayrılınca kendisine ofis kurma kararı verdi. Siyasete kuracağı bir vakıf üzerinden devam etme kararı alan Kılıçdaroğlu'nun ofisi ilk kez görüntülendi. 

MASA ARKADAŞLARIYLA KOMŞU OLDU 

Kılıçdaroğlu, çalışma ofisinin konumunu İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi'nin genel merkezlerinin de bulunduğu Mustafa Kemal Mahallesi'ni tercih etti. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na komşu olan Kılıçdaroğlu'nun ofisi müstakil bir binada yer alıyor. 

Kılıçdaroğlu yeni ofisini açtı: Partilere komşu oldu

ERDOĞAN Tİ'YE ALDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Sabık genel başkanları galiba bir ofis açmış galiba, orada mutfağı unutmamıştır umarım" diyerek durumu ti'ye almıştı. 

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1724746585634898061

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...