Tgrt Haber

Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'na 'Sakarya Muharebesi' gafı üzerinden yüklendi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
16 Eylül 2022 16:03 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 16:34

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Sakarya Muharebesi' gafı üzerinden yüklendi. Bakan Soylu, "Bir de cumhurbaşkanı adayı olmaya talip. Sen memleketin tarihinden, yerlerinden bihabersin ya" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya'ya giden CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında, Ankara​ sınırları içinde yapılan ve bölgeden geçen Sakarya Nehri'nden ismini alan Sakarya Meydan Muharebesi'nin Sakarya'da yapıldığını söyleyerek büyük bir gafa imza atmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun bu konuşması sosyal medyada gündem olurken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Kılıçdaroğlu'na yaptığı gaf üzerinden yüklendi.

"SEN MEMLEKETİN TARİHİNDEN BİHABERSİN"

Soylu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Tayyip Erdoğan'la Kılıçdaroğlu arasında fark var tabii. Kılıçdaroğlu Sakarya'ya gidiyor 'Sakarya Meydan Muharebesi burada yapıldı' diyor. İlahi Yarabbi. Allah akıl eksikliği vermesin kimseye. Bir de cumhurbaşkanı adayı olmaya talip. Sen memleketin tarihinden, yerlerinden bihabersin ya.Kağıthane​'ye 'Kağıttepe' dedi. Bahçesaray desek acaba ne diyecek?"

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...