Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Yerlikaya'ya övgü dolu sözler: Ülkesini seven herkes ona destek versin 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Ekim 2023 18:55 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 19:42
Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Yerlikaya'ya övgü dolu sözler: Ülkesini seven herkes ona destek versin 

İçişleri Bakanı Ali Yerilkaya'nın uyuşturucu ve suç örgütleriyle mücadelesine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi. "Ülkesini seven herkes Yerlikaya'ya destek versin" diyen Kılıçdaroğlu, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Önümüzdeki hafta CHP​'de yapılacak kurultayda Özgür Özel ile liderlik yarışına girecek olan Kemal Kılıçdaroğlu​ Sözcü'den İpek Özbey'in sorularını cevapladı. Son dönemde uyuşturucu baronları ve suç örgütleriyle mücadelesi ön plana çıkan İçişleri Bakanı​ Ali Yerlikaya'ya övgü dolu sözler dizen Kılıçdaroğlu, bakanın çalışmalarına destek istedi. 

"ÜLKESİNİ SEVENLER DESTEK VERSİN"

Kılıçdaroğlu, "Yeni İçişleri Bakanı kararlılıkla bu işin üzerine yürüyor. Umarım yürümeye devam eder, o yürekli polislere cesaret verir. Uyuşturucu sorunu milli güvenlik sorununa dönüştü. Bütün sınırlar yolgeçen hanına döndü. Bir bakanın tek başına yapabileceği bir şey mi, bilmiyorum. Ülkesini seven herkes Yerlikaya'ya destek versin" dedi.

CHP'DEKİ EN BÜYÜK EKSİKLİK 

CHP'nin seçim yenilgisiyle ilgili konuşan CHP lideri, "Oyumuzun düşük olduğu kırsala daha fazla ağırlık verebilirdik. Ben büyük mitinglere hep karşı çıktım. Seçim meydanına gelen kişiler, kırsalda, mahallelerde çalışsaydı, kurultayda harcadığımız enerjiyi cumhurbaşkanlığında harcasaydık çok daha farklı bir sonuç elde ederdik" cevabını verdi.

DEVA'LILARLA GİZLİ GÖRÜŞME 

DEVA Partisi'nden istifa eden ilçe başkanlarıyla gizlice görüşmesine de açıklık getiren Kılıçdaroğlu, "Ben siyasetçiyim, herkesle her yerde buluşurum. Bina benim nerede sorun var, bilmem mümkün mü? Ben binayla değil, vatandaşla buluşuyorum" diye konuştu.  

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...