Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'referandum' çağrısına cevap

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Ekim 2022 20:06 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 20:18
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'referandum' çağrısına cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandum çağrısına sosyal medyadan hesabından cevap verdi. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Kanun teklifini destekle, ne referandumu" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Malatya'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, başörtüsü konusunda anayasa teklifi hazırladıklarını söyleyerek, CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na çağrıda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Şunu da yapabiliriz; sıkıyorsa gel bu işi referanduma gidelim" ifadelerini kullanmıştı.

"KANUN TEKLİFİNİ DESTEKLE, NE REFERANDUMU"

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'referandum' çağrısına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Ne oldu, çakma Orban’lık mı yapacaksın Erdoğan? Burası Türkiye, Macaristan değil. Kanun teklifini destekle, ne referandumu… Kaçmazsan bu iş çözülür; erkekler kadınların giyim kuşamını konuşamaz hale gelir. Var mı sende o cesaret?''

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1583848639541047296

 

Kaynak: TGRT Haber
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...