Tgrt Haber
 - Yemin törenindeki teğmenlere ateş püskürdü
11 saat 41 dakika önce

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan teğmenlerin resmi olmayan yemin törenine tepki: Siz kime kılıç çekiyorsunuz?

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. İmam Hatipliler Kurultayı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Gazze'deki soykırıma dikkat çeken Erdoğan "İsrail Batı Şeria'dan sonra Ramallah'ı da işgal edecek. İslam ülkeleri uyanıp tehlikenin farkına varmalı. Durdurulamazlarsa Fırat ve Dicle'ye de göz koyacaklar" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde teğmenlerin remi olmayan yemin töreninde kılıç çekmesini sert bir şekilde eleştiren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli araştırmalar yapılıyor birkaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde barınması mümkün değil" dedi.
 - Erdoğan'a meydan okuyup tarih verdi
13 saat 5 dakika önce

Özgür Özel, Erdoğan'a meydan okudu! Erken seçim için tarih verdi

CHP lideri Özgür Özel, son yapılan anket sonuçlarının toplumda erken seçim beklentisini artırdığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okuyan Özel, "Cesaretiniz varsa sandığa gidelim" deyip erken seçim için tarih verdi.
 - CHP'de değişim!
06 Eylül 2024 - 23:18

Son dakika | CHP'de yeni tüzük kabul edildi! Özgür Özel'den ilk açıklama

Son dakika: CHP tüzük değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi. 28 maddede düzenleme yapılırken, yeni kurallar kabul edildi. Partide yaş kotası, üç dönem kuralı, genel başkana vekaletle ilgili maddelerde de değişikliğe gidildi.
 - Erdoğan'dan İsrail'e çok sert Ayşenur Ezgi tepkisi!
06 Eylül 2024 - 19:11

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e Ayşenur Ezgi Eygi tepkisi: Hesap verecekler

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin ölümüne yol açan saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Erdoğan, "İsrail hukuk önünde hesap verecek" dedi. 
Politika - Politika
06 Eylül 2024 - 17:55

Yeniden Refah Partisi'nde bir deprem daha: Ali Aydemir meclis üyeleriyle birlikte istifa etti

Yeniden Refah Partisi'nde bir belediye başkanı daha görevini bıraktı. Sivas Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Ali Aydemir partideki görevlerinden istifa etti.
 - Bir milletvekili daha istifa etti
06 Eylül 2024 - 14:25

Son dakika | İYİ Parti eriyor! Kayseri Milletvekili Dursun Ataş istifa etti

Son dakika haberi: İYİ Parti'de kan kaybı devam ediyor. Son olarak Kayseri Milletvekili Dursun Ataş partisinden istifa ettiğini duyurdu. Bu istifayla birlikte İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 31'e düştü.
 - Özgür Özel rest çekti: Herkes haddini bilsin
06 Eylül 2024 - 12:30

Son dakika | CHP Tüzük Kurultayı'na damga vuran İmamoğlu çıkışı! Özgür Özel rest çekti: Herkes haddini bilsin

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi'nin 20. Olağanüstü Kurultayı tüzük değişikliği gündemiyle toplandı. Kurultayda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, milletvekili olmak isteyen herkesin ön seçime gireceğini söyledi. CHP'den seçilip başka partiye geçenler için 'Artık onlarla işimiz yok' ifadelerini kullanan Özgür Özel, hükümetin yeni anayasa çağrısına destek şartını açıkladı. Siyasi yasak davası sonuçlanmayan İmamoğlu'na destek veren Özel, "Partimizin gözdesini kimsenin insafına bırakmayız. Herkes haddini bilsin" dedi.
Politika - Politika
06 Eylül 2024 - 11:57

Türkiye'den Libya'ya kritik ziyaret! MİT devreye girdi: İş birliği vurgusu dikkat çekti

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Libya'ya kritik bir ziyarette bulunarak Ulusal Birlik Hükümeti Başkanı Abdulhamid ed-Dibeybe ile görüştü. Siyasi ve güvenlik alanlarında iş birliği vurgusunun yapıldığı görüşmede, bölgesel istikrarı desteklemek ve sivilleri korumak için ortak hareket edilmesi gerektiği ifade edildi.
 - YRP erken seçim için tarih açıkladı
05 Eylül 2024 - 16:44

Yeniden Refah Partisi'nden hükümete çağrı! Erken seçim için tarih açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Türkiye'nin erken seçime doğru gittiğini söyledi. Bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü belirten Suat Kılıç, erken seçim için tarih önerisinde bulundu. Kılıç, partiden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın açıklamalarına da sert sözlerle cevap verdi.
 - Meclis Başkanı'nın cevabı belli oldu
05 Eylül 2024 - 14:42

CHP'den Can Atalay için olağanüstü toplantı talebi! Numan Kurtulmuş'un cevabı belli oldu

CHP Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ile Murat Emir, tutuklu TİP Milletvekili Can Atalay için TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Meclis'in salı günü olağanüstü toplanması talebinde bulunan CHP heyetine Meclis Başkanı Kurtulmuş'un cevabı belli oldu.
 - Erdoğan ve Özel ile ilgili sözleri dikkat çekti
05 Eylül 2024 - 11:22

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan 'erken seçim' çıkışı: Yapılan tartışmalar spekülatif

Siyasetteki erken seçim tartışmalarına İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu da katıldı. Böyle bir senaryoya hazır olduklarını belirten Müsavat Dervişoğlu, yine de erken seçim çağrılarını spekülatif bulduğunu dile getirdi. Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığına ilişkin de dikkat çeken ifadeler kullandı.
 - Erdoğan'dan kurmaylarına ilk talimat
05 Eylül 2024 - 10:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kongre kararı sonrası AK Parti kurmaylarına ilk talimat

AK Parti'de önceki gün gerçekleştirilen MKYK toplantısıyla kongre süreci resmen başladı. Kongre sürecinde herkesin sahaya inmesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına verdiği ilk talimat ortaya çıktı.
Politika - Politika
05 Eylül 2024 - 06:51

İYİ Parti'de istifa depremi: Başkan Ali Üzlük, meclis üyeleriyle birlikte istifa etti

İYİ Parti'den Ahırlı Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Üzlük belediye meclis üyeleriyle beraber partisinden istifa ettiğini duyurdu. İYİ Parti bölgede yüzde 49 oy alarak birinci parti çıkmıştı.
 - 'En büyük destekçimi kaybettim!'
04 Eylül 2024 - 20:12

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in acı günü: En büyük destekçimi kaybettim!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel'in 'En büyük destekçim' dediği emekli öğretmen İlyas Kalay hayatını kaybetti. CHP lideri Özel, vefat sonrası bir taziye mesajı yayımladı…
 - 'Kötü bir espri olmaktan öteye geçmez'
04 Eylül 2024 - 19:43

CHP lideri Özgür Özel'in seçim çıkışına AK Parti'den tepki: Kötü bir espri olmaktan öteye geçmez!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı herhangi bir seçimde yenebileceğini" düşünmesine tepki gösterdi. Çelik, "Bu, kendileri açısından kötü bir espri olmaktan öteye geçmez" değerlendirmesinde bulundu...
 - Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun sözlerine tepki
04 Eylül 2024 - 17:57

Son dakika | Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Ekrem İmamoğlu'na tepki: Kimse yargıyı tehdit edemez, parmak sallayamaz

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'ahmak davasına' ilişkin dün sarf ettiği "Bu millet ayağa kalkar. Ben diyorum ki hodri meydan. Ceza mı keseceksiniz, buyurun kesin" sözlerine cevap verdi. Bakan Tunç, "Devam eden bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek kimseye yakışmaz. Kimse yargıyı tehdit edemez, parmak sallayamaz" dedi. 
 - Kasım Gülpınar kararını açıkladı
04 Eylül 2024 - 16:59

Son dakika | Mehmet Kasım Gülpınar kararını açıkladı! CHP ve AK Parti itirafı dikkat çekti

Son dakika haberi: Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, istifa süreci ve yeni yol haritasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP ve AK Parti ile ilgili itirafta bulunan Gülpınar, yeni bir partiye katılıp katılmayacağına ilişkin kararını da duyurdu.
Politika - Politika
04 Eylül 2024 - 16:58

Son dakika | Cumhurbaşkanlığı doğruladı: Erdoğan, BRICS Zirvesine katılacak!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı kaynakları; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22-24 Ekim'de Kazan'da düzenlenecek BRICS Zirvesi'ne katılacağını doğruladı. Erdoğan'ın zirveye katılacağını ilk olarak Kremlin duyurmuştu.
Politika - Politika
04 Eylül 2024 - 16:14

Dışişleri'nden Netanyahu'ya Mısır tepkisi: İddialar kabul edilemez

Hamas'ın Mısır sınırından geçen tırlarla silahlandırıldığını gerekçe göstererek İsrail askerlerinin Philadelphi Koridoru'nda kalmasını savunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya Türkiye'den tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, Netanyahu'nun söz konusu iddialarının kabul edilemez olduğunu belirtti.
 - Özgür Özel'den dikkat çeken mesajlar
04 Eylül 2024 - 16:07

CHP'de kurultay süreci için sembolik start! Özgür Özel'den dikkat çeken mesajlar

CHP'nin 'İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı' Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümü nedeniyle Sivas'ta yapıldı. Eski 3 genel başkanın katıldığı ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer almadığı kurultayda CHP lideri Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özel, "İktidar yürüyüşümüzü başlatıyoruz" dedi.
Sona Git