Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin açıklama: Çok şey biliyoruz ama susuyoruz

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2023 14:09 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 14:20
Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin açıklama: Çok şey biliyoruz ama susuyoruz

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin, "Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyoruz. Çok şey biliyoruz bu konuyla ilgili" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş​'in ölümüyle ilgili çok şey bildiklerini dile getiren Kılıçdaroğlu, konunun siyasallaşmaması için sustuklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, Osman Kavala​, Selahattin Demirtaş​, Çiğdem Utku, Hakan Altınay, Can Atalay, Tayfun Kahraman gibi isimlerin haksız yere cezaevinde yattıklarını iddia etti. 

SİNAN ATEŞ'İN ÖLDÜRÜLMESİ

Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

Genç bir babayı öldürdüler. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden biriydi. İnançlıydı, Atatürkçüydü, iki kız çocuğunun babasıydı.

Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyoruz. Çok şey biliyoruz bu konuyla ilgili. 

KAVALA VE DEMİRTAŞ'I CEZAEVİNDEN ÇIKARACAĞIZ

Haksız yere cezaevinde yatanları çıkaracağız. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, Çiğdem Utku, Hakan Altınay, Can Atalay, Tayfun Kahraman cezaevinde haksız yere yatıyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...