Tgrt Haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü: Dayısı Ali Gündüz vefat etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2023 20:10 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 20:32
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun acı günü: Dayısı Ali Gündüz vefat etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dayısı Ali Gündüz'ün vefat haberiyle sarsıldı. Gündüz'ün cenazesinin yarın Ankara'da toprağa verileceği belirtilirken Kılıçdaroğlu'nun yarınki Denizli programının cuma gününe alındığı öğrenildi.

CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​, aldığı acı haberle sarsıldı. Kılıçdaroğlu'nun dayısı Ali Gündüz'ün vefat​ etti. Gündüz'ün cenazesinin yarın Ankara​'da toprağa verileceği belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun yarın yapacağı duyurulan Denizli programının, dayısı Ali Gündüz'ün cenaze töreni nedeniyle cuma gününe alındığı öğrenildi.

CHP'LİLERDEN BAŞ SAĞLIĞI MESAJLARI

Kılıçdaroğlu'nun dayısının vefat etmesi üzerine CHP kanadından art arda başsağlığı mesajları geldi. Bunlardan biri de CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan oldu. Özkan Twitter hesabında şu ifadelere yer verdi;

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Ali Gündüz'ün vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, Genel Başkanımıza, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun"

MANSUR YAVAŞ: BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM

Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'tan da taziye mesajı geldi. Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu'na baş sağlığı dileklerini iletti:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kıymetli dayısı Ali Gündüz'ün vefat haberini üzüntü ile öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum"

https://twitter.com/mansuryavas06/status/1613127321812172802

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...