Tgrt Haber

Kurmaylar değerlendirdi: Kılıçdaroğlu’nun çıkışı adaylığın resmileştiğinin kanıtı

27 Nisan 2022 09:50 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 09:57
Kurmaylar değerlendirdi: Kılıçdaroğlu’nun çıkışı adaylığın resmileştiğinin kanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısındaki kısa ve çok sert açıklamalarının gündemde etkisi sürüyor. Gezi Parkı davasının kararlarını eleştiren ve ‘Yeni bir yolda yürümeye başlıyorum’ diyen Kılıçdaroğlu’nun bu ifadelerinin adaylığının resmileştiği yorumlarına yol açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalar gündemde yerini tutmaya devam ediyor. Gezi Parkı davasında Osman Kavala’ya verilen müebbet hapis cezasını sert sözlerle eleştiren ve grup konuşmasını çok kısa tutan Kılıçdaroğlu’nun yeni bir yola çıktığını söylemesi partililer tarafından ‘adaylık’ olarak değerlendirildi.

KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLAMALARI HERKESEYDİ

Gezi parkı davasında alınan kararın ‘bardağı taşıran son damla’ olduğunu söyleyen kurmaylar, Kılıçdaroğlu’nun mesajının sadece iktidara değil aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ve siyasilere de olduğunu söyledi. 

6’LI MASAYI ETKİLER Mİ?

6 muhalefet liderinin bu açıklamalardan nasıl etkileyeceği sorusuna ise kurmaylar, Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin 6’lı masadaki toplantıdan kısa bir süre sonra yapıldığına dikkat çekti.  Kurmaylar ayrıca MYK toplantısında da ‘ittifakın tam bir kararlılıkla yoluna devam etmesinin kararlaştırıldığını’ ifade etti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...