Tgrt Haber

'Kişisel ego tavan yaptı' diyerek İYİ Parti'den istifa etti

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2023 17:04 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 17:07
'Kişisel ego tavan yaptı' diyerek İYİ Parti'den istifa etti

Mali müşavir ve bağımsız denetçi olan Hüseyin Şensoy, 1 yıl önce katıldığı İYİ Parti yönetimini eleştirerek, istifa etti. Şensoy, parti yönetiminin aldığı tutarsız kararların tabanda karşılık bulmadığını söyledi.

İYİ Parti’de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 2014 yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkan Adayı olan ve 2022 yılında İYİ Parti'ye geçen Hüseyin Şensoy, partisinden istifa​ etti. Mali müşavir ve bağımsız denetçi olan Şensoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti yönetimini eleştirdi.

“KİŞİSEL EGO TAVAN YAPTI”

Şensoy yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener​'in çağrısı üzerine arkadaşlarımızla heyecan ve umutla katılım sağladığımız parti üyeliğinden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz yıl içinde genel merkezin aldığı siyasi kararlarındaki tutarsızlıkların tabanda karşılık bulamaması, halkta umut olamamasını birlikte getirmiştir. Bu duruma tepki olarak çoğu arkadaşımız istifalarını vermiş bulunmaktadır. Hedefin, umut ve heyecanın olmadığı kişisel egonun tavan yaptığı bir yerde durmanın da artık anlamı kalmamıştır. İçinde bulunduğumuz süre içinde tarafıma destek olan iyi arkadaşlara görevleri süresince kolaylıklar dilerim." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...