Tgrt Haber

Kongre süreci başladı: AK Parti tam kadro sahada! Bakan ve milletvekilleri vatandaşları dinleyecek

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
11 Eylül 2024 10:08 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 10:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti MKYK toplantısında imzaladığı kararla partide kongre süreci başladı. 81 ilde düzenlenecek Türkiye Buluşmaları kapsamında bakan ve milletvekilleri de sahaya inerek vatandaşların sorunlarına kulak verip taleplerini dinleyecek.

AK Parti’nin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında alınan kongre süreci başladı. Bakan ve milletvekillerinin de yer aldığı parti kadroları 81 il genelinde sahaya inip vatandaşlarla bir araya geliyor. 'Türkiye Buluşmaları' adıyla düzenlenen buluşmalar kapsamında toplumun tüm kesimleriyle görüşecek olan AK Parti​, saha çalışmalarına hız verip büyük kongreye kadar aralıksız çalışacak.

Sabah'ın haberine göre; AK Parti kadroları her ilin ilçelerini de ziyaret ediyor. Yalnızca esnaf ziyareti ile sınırlı kalmayan buluşmalarda sivil topluma temas edilirken meslek grupları da dinleniyor.


BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ​ DE SAHADA

Her şehrin gelir kaynağı, vatandaşın uğraştığı iş neyse o alanda çalışanlarla bir araya gelinerek sorunlar ve talepler birer birer not ediliyor. Toplumun tüm kesimleriyle temas ettikten sonra elde edilen veriler, kapsamlı bir çalışmayla rapor haline getirilecek.

Bakan ve milletvekillerinin yanı sıra AK Parti yönetiminin de katıldığı Türkiye Buluşmaları'nda, hükümetin yaptığı yatırımlar vatandaşlara anlatılıyor ve talepler birinci ağızdan dinleniyor.

Kongre süreci başladı: AK Parti tam kadro sahada! Bakan ve milletvekilleri vatandaşları dinleyecek - 1. Resim


DELEGE SEÇİMİ İLE KONGRE SÜRECİ EŞ ZAMANLI YÜRÜTÜLÜYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda yüz yüze görüşmeler aralıksız devam ediyor. Eylül ayında bir yandan delege seçimleri sürerken diğer taraftan da kongrelerin zemini oluşturulacak.

Edirne'den Kars'a tüm şehirlerin siyasal fotoğrafı tek bir bakış açısıyla değil, farklı yönlerden ele alınacak. Kongre süreci Türkiye Buluşmaları ile hazırlanan raporlar ışığında yönetilecek.

Kongre süreci başladı: AK Parti tam kadro sahada! Bakan ve milletvekilleri vatandaşları dinleyecek - 2. Resim


81 İLDE TALEPLER TEK TEK DİNLENİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un 6 Eylül'de Tekirdağ'ı ziyaret etmesiyle başlayan Türkiye Buluşmaları; bu hafta Çorum, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Kastamonu, Muş, Van, Denizli, Eskişehir, Kocaeli, Edirne ve Bursa programları ile sürecek.

12 Eylül'de Ticaret Bakanı Ömer Bolat Şanlıurfa'da, 13 Eylül'de Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Muş'ta, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Van'da, 14 Eylül'de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Denizli'de, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise Edirne'de Türkiye Buluşmaları kapsamında halkla bir araya gelecek.

Türkiye'nin tüm illerini kapsayan çalışmalar bu ay sonunda tamamlanacak. Ekim ayı ile birlikte kongre süreci başlamış olacak.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hülya ATİK BİLİNÇ11 Eylül 2024 11:54

Yıllarca dinler gibi yapıp günü kurtardılar... O sahalara inen bakanlardan örneğin VEDAT IŞIKHAN mağdur arkadaşımız derdini anlatırken sırtını dönüp gitti.. Mitinglerde talimatla gözaltına alındık... Bu mu dert dinleme

Sema11 Eylül 2024 10:21

Bu güzel bir adım herhalde vatandaşın sesi daha fazla duyulsun istiyolar

Sonraki Haber Yükleniyor...