Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a içini döken depremzededen çok konuşulacak sözler! 'Konteyner için CHP ve HDP'ye üye olmamızı istediler'

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Yeni Şafak
23 Mart 2023 23:04 - Güncelleme : 24 Mart 2023 03:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin üssü Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bir araya geldi. Burada temel atma törenine katılan Erdoğan, iftarı afetzedelerle birlikte açtı. Erdoğan'ın pürdikkat dinlediği depremzede, konteyner almak için CHP veya HDP'ye üye olma şartı koştuklarını iddia etti. Yaşlı adam, "Ben canlarımı verdim ne vatanımı satarım ne de bayrağımı satarım. Sizin gibi vatansızlara üye olmam" diyerek cevap verdiğini öne sürdü. 

Kahramanmaraş​'ta incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, bir depremzedeyi ziyaret ettiği sırada, kişinin CHP​'den bir konteyner istediğini ve kendisine veremeyeceklerini söylemesi üzerine "Konteyner için CHP'ye ya da HDP​'ye üye olmanız gerekiyor. Ancak üyeliğin karşılığında alabilirsiniz" şeklinde bir karşılık aldığını belirtti.

"ÇADIR KALMADI, BİR DAHAKİ SEFERE"

Yeni Şafak'ın geçtiği habere göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir çadıra gittiğini, burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un da olduğunu belirten depremzede​, Öztunç'un kendisine iki adet çadır sözü verdiğini belirtti. 

Uzun süre bekletildiğini fakat kendisine çadır temin edilmediğini söyleyen depremzede, "Çadırları kendi çevrelerine dağıttılar. 'Ne oldu?' dedim, 'Çadır kalmadı bir dahaki sefere' dediler. Ben çektim gittim. İki gün sonra bana konteyner göndereceğini söyledi. Öztunç beni aradı. Bana dedi ki 'Sana istediğin kadar konteyner gönderiyorum bana konumunu at. 'Çocuk konum attı, çocuğa 'Yanıma gel' demiş iş adamı. 'Ali Öztunç'un talimatı var sana yardım edeceğiz' demiş" ifadelerini kullandı. 

"KENDİNDEN OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE VAZGEÇTİLER" 

Çocuğunun konteyner almak için iş adamının yanına gittiğini belirten depremzede, orada CHP'li ilçe başkanı dahil bazı kişilerin "Bu adam bize ters" dediğini aktardı. 

PARTİYE ÜYELİK ŞARTI  

Yine konteyner alamadığını ve sonrasında iş adamına kendisinin ulaştığını söyleyen depremzede, "Beyefendi size konteyner vermemiz için il başkanı bile karşı çıkıyor, siyasiler karşı çıkıyor. Sana biz konteyner veremeyeceğiz. Ya CHP'ye ya HDP'ye üye olacaksın ki üyelik karşılığında gelip alacaksın" cevabını aldı. 

"VATANIMI SATMAM" 

Depremzede, görüştüğü iş adamına "Ben canlarımı verdim ne vatanımı satarım ne de bayrağımı satarım. Sizin gibi vatansızlara üye olmam. O konteynerleri de istemiyorum. devletim bana iki konteynere verecekti dört konteyner verdi. Siz bana iki çadır verecektir devlet 10 çadır verdi. Tır ile gıda, odun, kömür gönderdi. Bizim sizin hiçbir şeyinize ihtiyacımız yok, vatan hainisiniz" cevabını verdiğini söyledi. 

 

 

Kaynak: Yeni Şafak
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...