Tgrt Haber

Konya'da dikkat çeken diyalog

21 Ağustos 2016 18:40
Konya'da dikkat çeken diyalog

Başbakan vatandaşın ‘Sayın Başbakanım bu vatanı bu itlere yedirmeyin’ diye seslenmesi üzerine, 'Siz hiç merak etmeyin rahat olun' dedi.

Konya'yı ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Geniş güvenlik önlemleri altında müzeye gelen Başbakan Yıldırım, Mevlana’nın kabri başında dua etti.Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette Başbakan Yıldırım’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Valisi Yakup Canpolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek eşlik etti.

Konya'da dikkat çeken diyalog

"VATANI BU İTLERE YEDİRMEYİN"

Mevlana Müzesi çıkışı sırasında halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başbakan Binali Yıldırım, bir kişinin, ‘Sayın Başbakanım bu vatanı bu itlere yedirmeyin’ diye seslenmesi üzerine,"Siz hiç merak etmeyin rahat olun" diye yanıt verdi.

Konya'da dikkat çeken diyalog

Müze ziyareti ardından tarihi Bedesten Çarşısı’nda bulunan Kapu Camii'nde öğle namazı kılan Başbakan Yıldırım, özel uçakla Konya'dan ayrıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...