Tgrt Haber

Kritik görüşme sonrası CHP'den ilk açıklama

10 Ağustos 2015 23:09
Kritik görüşme sonrası CHP'den ilk açıklama

Haluk Koç, Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görülmesi sonrası CHP Genel Merkezin'de açıklama yaptı.

Haluk Koç'un açıklamalarından satır başları;

Hepimizin yüreğini yakan 6 şehit haberi daha var. Bir kere daha şehitlerimize rahmet diyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  Bir an önce bu karmaşık terör kıskacından ülkemizin kurtulmasını diliyoruz.

Hükümeti kurma görevi alan Davutoğlu, CHP'yi ziyaretiyle koalisyon sürecine başlamıştı. CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu bu sürecin başından beri sorumluluk üstlenme beyanı ve parti çıkarlarını önde tutmadan bu görüşmeleri yapmıştır. uzun ve zahmetli bir süreç yaşadık. 5 ayrı toplantı gerçekleştirdik.

Ülkenin menfaatleri ele alındığında bir çok konuda uzlaşıldı. Ayrıca uzlaşmaya yakın konular var. Bize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Yapıcı ve sonuç alıcı bir koalisyonun oluşmasını kolaylaştırmak gerekiyor.

Samimi bir şekilde genel başkanlar düşüncelerini ifade ettiler. Bu hafta Perşambe ya da Cuma günü genel başkanlar bir kez daha bir araya gelecekler.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Osman10 Ağustos 2015 23:34

Anca gidersin erken secim

Leyla 10 Ağustos 2015 23:29

Kualisyon istemiyoruz erken seçim istiyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...