Tgrt Haber

Kurtulmuş, ’Saldırıların hedefi Yeni Türkiye’

06 Ocak 2015 19:02
Kurtulmuş, ’Saldırıların hedefi Yeni Türkiye’

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bu saldırıların hedefi Yeni Türkiye ve aziz milletimizdir ancak başaramayacaklar, kardeşliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi bozamayacaklar' dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İstanbul Sultanahmet'te düzenlenen bombalı saldırıda 1 polisin şehit olduğu, 1 polisin ise yaralandığı olaya ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı. Kurtulmuş mesajında, "Menfur terör saldırısı sonrası şehit olan kardeşimiz Kenan Kumaş'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Saldırıda yaralanan ve tedavileri devam eden kardeşlerimize de acil şifalar dilerim. Bu saldırıların hedefi Yeni Türkiye ve aziz milletimizdir. Ancak başaramayacaklar, kardeşliğimizi, birliğimizi, dirliğimizi bozamayacaklar" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...