Tgrt Haber

Kurum'dan Pendikspor kalecisine penaltı atışı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 18:12 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 18:16

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’te futbol heyecanı yaşadı. Kurum, Pendikspor kalecisine karşı penaltı kullandı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum​, Pendik​'te yoğun bir program gerçekleştirdi. Sabah kahvaltısında Pendiklilerle buluşan Kurum, günün ikinci yarısında ise Pendikspor​ tesislerini ziyaret etti.

PENALTI KULLANDI

Ziyaret sırasında Pendikspor kalecisi Murat Akşit'e karşı penaltı atışı kullanan Kurum, futbol yeteneğini de gözler önüne serdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in de Kurum'a eşlik ettiği penaltı atışları keyifli dakikalara sahne oldu.

Kurum'dan Pendikspor kalecisine penaltı atışı! - 1. Resim

“DESTEK OLACAĞIZ”

Kurum, Pendikspor'u ziyareti sırasında kulüp yöneticileri ve futbolcularla da bir araya geldi. Kulübün çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi alan Kurum, Pendikspor'a her zaman destek olacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...