Tgrt Haber

Mal varlığını açıklayan Mansur Yavaş'tan rakiplerine çağrı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 14:28 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 14:42
Mal varlığını açıklayan Mansur Yavaş'tan rakiplerine çağrı

Yerel seçimler öncesi mal varlığını açıklayan Mansur Yavaş'tan rakipleri bir çağrı geldi. Rakiplerinin de mal varlıklarını açıklamasını beklediğini söyleyen Yavaş, "Ama açıklamazlarsa kendi takdirleri" dedi.

Yerel seçimler​ yaklaşırken partilerin belirlediği adaylar da mitinglerine başladı. Aday gösterildiklerin kentlerin her bir noktasını ziyaret için yollar düşen adaylar vatandaşların sorunlarını dinleyip projelerini açıklıyor. O isimlerden biri de CHP'nin AnkaraBüyükşehir Belediye BaşkanıMansur Yavaş​...

ABB Başkanı Mansur Yavaş dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; yerel seçimler öncesi tüm mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. 

"HER YIL DA AÇIKLAYABİLİRİM"

Mansur Yavaş, mal varlığını açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Artık siyasetin insanların zenginleşme aracı olmaması gerektiğinin altını çizen Yavaş, "Ben açık bir şekilde gelirimi giderimi her şeyimi açıkladım. Rakiplerimin de açıklamasını beklerim. Ama açıklamazlarsa kendi takdirleri. Ben her zaman şeffaf olmaya devam edeceğim. Hatta bugün televizyonda 'Her yıl açıklasınlar' diyor. Her yıl da açıklayabilirim" dedi.

İşte Mansur Yavaş'ın mal varlığı​...

Mal varlığını açıklayan Mansur Yavaş'tan rakiplerine çağrı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...