Tgrt Haber

Mansur Yavaş 5 yılda yaptıklarını anlattı: En çılgın projemiz adalet duygusu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 11:21 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 11:42

ABB Başkanı Mansur Yavaş, hayata geçirdiği projeleri özel bir programla anlattı. 5 yılda dev yatırımlara imza attıklarını söyleyen Yavaş, "En çılgın projemiz adalet duygusu" dedi.

Yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. CHP'nin Ankara adayı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, görev süresi boyunca imza attığı projeleri anlatmak için özel bir tanıtım programı düzenledi. Toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Yavaş, Yılın Projeleri Tanıtım Toplantısı'nda 5 yıl boyunca yaptıklarını anlattı.

"BEREKET, SAĞLIK VE HUZUR ORTAMI OLDU"

Büyük projeleri tamamladıklarını aktaran Yavaş, "Köprüler yaptık, yollar açtık, yeni tesisler kazandırdık ancak en büyük projemiz başkentte oluşturduğumuz bereket, sağlık ve huzur ortamı oldu. En çılgın projemiz kente getirdiğimiz adalet, kardeşlik ve güven duygusu oldu" dedi.

YAVAŞ'TAN ŞEFFAFLIK VURGUSU

Şeffaflık vurgusu yapan Yavaş, bugüne kadar tam 4 binden fazla ihaleyi canlı olarak yayınladıklarını söyledi. Belediyenin internet sitesinden tüm mali tabloları ve Sayıştay raporlarını yayınladıklarıın aktaran Yavaş, "Korkacak hiçbir şeyimiz yok. Bitirdiğimiz projelerin üzerine maliyetlerini pankartla asıp halk ile paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş 5 yılda yaptıklarını anlattı: En çılgın projemiz adalet duygusu

"HALKI KAZIKLAMIYORUZ"

Ekonomide yaşanan gelişmelere rağmen her zaman vatandaşın yanında olduklarının altını çizen Yavaş, "Gelirimiz on yılda yarı yarıya azaldı. Hem ekonomik sıkıntının etkisi var hem de halkı kazıklamıyoruz. Halka; suyu, otobüs biletini en uygu fiyattan veriyoruz dolayısıyla gelirimiz düşüyor. Pandemi döneminden esnaftan kira almadık" diye konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...