Tgrt Haber

Mansur Yavaş, yedek hesabını kapattı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2023 19:23 - Güncelleme : 11 Haziran 2023 19:23
Mansur Yavaş, yedek hesabını kapattı 

Seçim döneminde propagandasını yapmak için Twitter hesabı açan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, açtığı hesabı kapattı. 

Seçimden mağlubiyetle ayrılan Millet İttifakı​'nda iç çatışma sürerken Ankara Büyükşehir Belediye BaşkanıMansur Yavaş​'tan şaşırtan bir adım geldi. 

Mansur Yavaş, seçim​ sürecinde kullanmak için açtığı Twitter​ hesabını kapattı. Yavaş'ın bio'sunda "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı" yazarken yaklaşık 430 bin takipçisi bulunuyordu. 

Mansur Yavaş, yedek hesabını kapattı 

KENDİSİ DUYURMUŞTU 

Mart ayında yaptığı paylaşımda, "Yönetim anlayışımız gereği bu hesabı sadece Ankara ile ilgili duyurular ve faaliyetlerde kullanmaya devam edeceğim. Seçim sürecindeki çalışmalarımız için ise yeni sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi rica ediyorum" diyen Yavaş, Ankara için yaptığı hizmetleri duyurmak için kendi hesabını kullanmaya devam ediyor.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet11 Haziran 2023 19:48

Yedek hesap değil devirleri kapanacak inşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...