Tgrt Haber

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken ziyaret: Aday gösterilecek mi? 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
13 Kasım 2023 12:50 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 12:59

CHP'de kongrenin ardından gözler mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. İstanbul ve Ankara'da adayların mevcut başkanlar olacağı Ankara kulislerine yansıdı. Tüm bunlar yaşanırken ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özeli ziyaret etti. 

CHP'de 38. Büyük Kurultay geride kaldı. Genel seçimlerden mağlubiyetle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu​ ve ekibi bir yenilgi de değişimci gruptan aldı. Parti içi seçimleri geride bırakan ana muhalefet partisi Özgür Özel önderliğinde mart ayındaki seçimlere hazırlanıyor. 

Partide adayların nasıl seçileceği belirsizliğini korurken Ankara Büyük Şehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş​'tan dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün ilk kez Merkez Yönetim Kurulu toplantısı öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ABB Başkanlığı için tekrar aday gösterileceği söylenen Mansur Yavaş’ı kabul etti. 

KILIÇDAROĞLU'NA İMZA VERMİŞTİ 

ABB Başkanı Yavaş'ın CHP 38. Kurultayı'nda genel başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verdiği biliniyordu.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, iki gün önce yaptığı açıklamada, "Ekrem İmamoğlu​, Mansur Yavaş ve Özlem Çerçioğlu’nu yeniden aday yapacağız" diye konuşmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...