Tgrt Haber

Mansur Yavaş’tan İYİ Parti lideri Akşener’e 'nezaket' ziyareti

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Kasım 2023 17:04 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 17:11
Mansur Yavaş’tan İYİ Parti lideri Akşener’e 'nezaket' ziyareti

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Mansur Yavaş, ''Nezaket ziyareti gerçekleştirdim" dedi.

ABB​ Başkanı Mansur Yavaş​, İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezinde bir araya geldi. Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak tarafından karşılandı. Yavaş ve Akşener’in görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü.

Mansur Yavaş’tan İYİ Parti lideri Akşener’e 'nezaket' ziyareti

NEZAKET ZİYARETİ

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP​ Genel Başkanı Özgür Özel’in Akşener’e selamlarını getirdiklerini belirterek, "Kendisinin selam ve sevgilerini ilettim. Bundan sonra bir gelişme olur mu olmaz mı onu bilmiyorum. İçerik olarak bir şey iletme durumunda değildim çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Nezaket ziyareti gerçekleştirdim" dedi.

"HENÜZ KAPI KAPANMADI"

Akşener açıklamalarında "Hür ve müstakil olarak seçime gireceğiz" vurgusunu sürekli dilendirse bile Büyükşehirlerde bulunan ilçelerde işbirliğinin olabileceği dillendiriliyordu.

CHP'li kurmaylar İYİ Parti'nin henüz İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmamış olmasını da ‘işbirliği kapıları henüz kapanmadı' olarak yorumluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...