Tgrt Haber

Sarıgül'e yumruk atan eski vekil konuştu: İlk o bana vurdu 

26 Temmuz 2023 10:10 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 10:20

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, dün TBMM'de eski milletvekili Turan Tüysüz tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Kavga hakkında konuşan Tüysüz, "Bana yüklü miktar borcu var. Ben onu ziyarete gittim. İlk o bana yumruk attı" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 2015'ten bu yana Erzincan'dan çıkardığı ilk milletvekili olan Mustafa Sarıgül​, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi​'nde saldırıya uğradı. 

Sarıgül'e saldıran 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz, yaşanan olay hakkında ilk kez konuştu. 

"İLK O BANA YUMRUK ATTI"

10Haber’e konuşan Tüysüz, kavganın 'alacak-verecek' davası yüzünden çıktığını söyledi. Kendisine "Ne kadar borcu var size?" sorusu yöneltilen Tüysüz, "O uzun bir mesele boşver. Ama yüklü miktar borcu var. Biz onun için kavga ettik. CHP’den atıldık adam bizi tanımadığını söylüyor. Ayıp" ifadelerini kullandı. 

Tüysüz yumruk olayıyla ilgili, "Ben onu ziyarete gittim. Orada Meclis’in kamerası var. İlk o bana yumruk attı" dedi. 

NE YAŞANMIŞTI? 

Mustafa Sarıgül, dün Meclis kulisinde Turan Tüysüz tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı.

CHP​ grup toplantısının hemen ardından TBMM kulisinde yaşanan olayla ilgili basın toplantısı düzenleyen CHP'li Mustafa Sarıgül, böylesi talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmanın kendisini üzdüğünü ifade etmişti. 

Sarıgül, bir gazetecinin "Konu alacak verecek meselesi mi?" şeklindeki sorusuna ise "Ne olduğunu bilmiyorum; alacak verecek meselesinin yeri burası değil. Ben beyefendiyi 15 yıldır görmüyorum, konuşma şekli hoş değildi. Konuşmalarını dikkate almadan uzaklaştım, iyi ki uzaklaştım" cevabını vermişti. Sarıgül, Turan Tüysüz hakkında şikayetçi olmayacağını söylemişti.  

 

 

 

 

Kaynak: Haber10

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...