Tgrt Haber

Meral Akşener en büyük hayalinden vazgeçti: Yarım kaldı  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2024 23:51 - Güncelleme : 11 Ocak 2024 23:52
Meral Akşener en büyük hayalinden vazgeçti: Yarım kaldı  

Genel seçimlerden önce Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağını söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, 'başbakanlık' hayalinden vaz geçti. Sıklıkla dile getiriği 'Başbakan olacağım' sözü ile ilgili "Türkiye'nin refahına dair hayallerimiz yarım kaldı" dedi. 

Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan İYİ Parti​ lideri Meral Aşener Genel seçimlerden önce sıklıkla dile getirdiği ve talep ettiği 'başbakanlık' hayalinden vazgeçtiğini söyledi. 

Seçim dönemi Sinop'ta konuşan ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy isteyen Akşener, "Oylarınızı vereceksiniz, birinci parti yapacaksınız, ben de kimseyle pazarlık etmeden önce bu ucube sistem değişecek, sonra da başbakan olacağım" demişti.

"HAYALLERİMİZ YARIM KALDI"

Adana'da partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan Akşener, "Sistem değişsin, ülke nefes alsın istedim ama olmadı" dedi. 

"Başbakanlıktan vazgeçtim. 2023'te istedim ki fedakarlık yapalım" diye sözlerini sürdüren İYİ Parti lideri sözlerini şöyle tamamladı: 

"Sistem değişsin, ülke nefes alsın istedim ama olmadı. Gördüm ki herkes rahata alışmış. Türkiye'nin refahına dair hayallerimiz yarım kaldı. İYİ Parti olarak ilk önce belediyeleri alacağız sonra 2028'de işaret ettiğimiz kişi Cumhurbaşkanı seçilecek."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan11 Ocak 2024 23:59

15 temmuz da ben başbakan olacağım diyordu bu millet 15 temmuz gecesi ülkeye sahip çıkarak şehitlik mertebesine yükselerek bozdu

Sonraki Haber Yükleniyor...