Tgrt Haber

Meral Akşener grup toplantısında hüngür hüngür ağladı!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 12:06 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 19:24

Son dakika haberi... İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Aytekin Ataş'ın seslendirdiği, sözleri Karacaoğlan'a ait olan müziği dinletti. Akşener o anlarda gözyaşlarına boğuldu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, partisinin grup toplantısında Erzincan’ın İliç​ ilçesinde meydana gelen maden kazasında değindi. Akşener geçtiğimiz sene Haziran ayında bölgedeki tehlikeye dikkat çektiklerini söyleyen Akşener, dikkate alınmadıkları için yakındı. 

Antalya​'daki sel felaketini de hatırlatan İYİ Parti lideri, "Buradan selde hayatını kaybeden vatandaşımıza, Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. İliç’te hâlâ ulaşılamayan, 9 maden işçimize de bir an önce ulaşılmasını temenni ediyor. Hem Erzincanlı hem de Antalyalı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi. 

"29 Haziran 2022’de bu kürsüden Erzincan​ İliç’teki, altın madenindeki tehlikeye karşı iktidarı uyarmıştım" diyen Akşener, "Bu konuda İYİ Parti olarak Meclisimize, soru önergeleri de verdik. Ancak iktidar bizi, aşırı duyarlı bulup kulağının üstüne yatmayı tercih etti. Dün yaşanan felaketi, göze almayı tercih etti! Erzincanlı vatandaşlarımızı değil madenin ortaklarını, tercih etti. Anadolu’nun can suyunu taşıyan Fırat’ı değil rant musluklarını tercih etti" diyerek isyan etti. 

Meral Akşener grup toplantısında hüngür hüngür ağladı! - 1. Resim

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI 

Grup toplantısının sonunda sözleri Karacaoğla'na ait olan "Var Git Ölüm" adlı şiiri besteci Aytekin Ataş'ın sesinden partililere dinletti. 

Akşener telefonundan açtığı şiiri dinlerken  yaşlarına hakim olamadı. Grtup toplantısında hüngür hüngür ağlayan Akşener, "Neden hep fakirler kaçamıyor. Neden haksızlık fakirlere oluyor. Yemin olsun bunları değiştireceğiz" diyerek isyan etti. 

'VAR GİT ÖLÜM' ŞİİRİNİN SÖZLERİ 

Ölüm ardıma düşüp de yorulma
Var git ölüm bir zaman da gene gel
Akıbet alırsın komazsın beni
Var git ölüm bir zaman da gene gel

Şöyle bir vakitler yiyip içerken
Yiyip içip yaylalarda gezerken
Gene mi geldin ben senden kaçarken
Var git ölüm bir zaman gene gel

Çıkıp boz kurtlayın ulaşamadım
Yalan dünya sana çıkışamadım
Eşimle dostumla buluşamadım
Var git ölüm bir zaman da gene gel

Karac'oğlan der ki derdim pek beter
Bahçede bülbüller şakıyıp öter
Anayı atayı dün aldın yeter
Var git ölüm bir zaman gene gel

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...