Tgrt Haber

Meral Akşener, İmamoğlu’na ceza aldıran sözleri kullandı: Dokunulmazlığım yok, buyurun

06 Ocak 2023 13:55 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 14:07

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dudullu- Bostancı metro açılışında konuştu. İmamoğlu’na verilen hapis cezasına atıfta bulunan Akşener, “Sonra ahmak deyince kızıyorlar. Benim dokunulmazlığım yok, ben de ahmak dedim. Bekleriz, buyursunlar" dedi.

İstanbul​ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 14.5 kilometrelik uzunlukta 13 istasyondan oluşan Dudullu-Bostancı metro hattının açılışı yapıldı. Açılış törenine İmamoğlu’nun daveti üzerine 6'lı masa liderlerinden, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da eşlik etti.

AKŞENER: ISLAK İMZALI TUTANAKLAR OLMASAYDI BİR ŞEY OLACAKTI

Açılışta damga vuran anlar ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen destek mesajlar oldu. İmamoğlu’nun ardından konuşma yapan Meral Akşener, “Hiçbir şey olmamışsa bir şey oldu dendi ve bir şey oldu. Canan başkanım ve Buğra başkanım o ıslak imzalı tutanakları almasaydı bir şey olacaktı. Allah sizden razı olsun" dedi.

AKŞENER: AHMAK DEDİM, BEKLERİZ BUYURSUNLAR

Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

Demek ki neymiş; bu abidik gubidiklere hazır olmalıymışız ama tedbir almalıymışız. Tedbir alınca abiler gıcık oluyormuş, yere yapışıyormuş. 13 bin 500 oyu toparlayamadılar, sonra kadınıyla erkeğiyle 800 bin oy farkla yeniden seçtik. Ahmaklara bakın; 13 bin 500 oy farkla seçilen belediye başkanıyla 805 bin oy farkla seçilen belediye başkanı arasındaki gücü arasındaki farkı bilmeyen ahmaklara bakın. Sonra ahmak deyince kızıyorlar. Benim dokunulmazlığım yok, ben de ahmak dedim. Bekleriz, buyursunlar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...