Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

13 Ocak 2023 11:00 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 11:43

Geçirdiği kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu nedeniyle dün hastaneye kaldırılan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in taburcu olduğu öğrenildi.

İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​, dün akşam saatlerinde kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu nedeniyle Ankara'daki bir hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan açıklamada hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in tedbir amaçlı geceyi hastanede geçireceği bildirilmişti.

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Son durumu merak edilen Akşener ile ilgili İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, "Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük" ifadelerini kullanmıştı.

TABURCU EDİLDİ

Kalp çarpıntısı şikayetiyle dün akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu oldu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

KILIÇDAROĞLU'NDAN ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haberin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hastanede ziyarete etmişti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

SAĞLIK DURUMU NASIL?

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulunmuştu. Zorlu, Akşener'in herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını ve 13 Ocak'ta taburcu olacağını aktardı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

Zorlu paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız"

https://twitter.com/zorlu77/status/1613613830898057224

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...