Tgrt Haber

Meral Akşener'den 'kazanacak aday' vurgusu: Arkasından kaya gibi durulur

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2022 20:49 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 21:10
Meral Akşener'den 'kazanacak aday' vurgusu: Arkasından kaya gibi durulur

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim?" sorusuna bir kez daha "kazanacak aday" vurgusuyla cevap verdi. Akşener ayrıca, "Aday konusunu hiç konuşmadık. Aday çıktıktan sonra arkasında kaya gibi durulur" dedi. 

6'lı masada cumhurbaşkanı adayı bilmecesi devam ederken İYİ Parti lideri Meral Akşener, adaylık için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'na her seferinde kapıyı kapatıyor. 

Medyascope TV canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri, "Kazanacak adayı seçmek lazım. Aday konusunu hiç konuşmadık. Aday çıktıktan sonra arkasında kaya gibi durulur" dedi. 

KILIÇDAROĞLU ÇIKIŞ YAPMIŞTI 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması' organizasyonunda "Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" ifadelerini kullanımış ve kürsüye Türk bayrağı rozeti ile çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi adaylık konusunda 'kesin' söylemlerine neden oldu. 

AKŞENER'DEN KILIÇDAROĞLU'NA BİR KEZ DAHA KAPI KAPANDI 

İYİ Parti lideri Akşener, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair yaptığı açıklamada, "Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayını seçeceğini, sayın Kılıçdaroğlu belirtmişti. Kemal Bey’in adaylık kriterlerine katılıyorum, bir de kazanacak adayı seçmek lazım. Aday konusunu hiç konuşmadık. Aday çıktıktan sonra arkasında kaya gibi durulur" sözleriyle CHP liderinin adaylık kriterlerine katıldığını aktarırken, 'kazanacak aday' vurgusuyla Kılıçdaroğlu'nun veto ettiğini bir kez daha belirtti.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A 'EVET' DERİZ" DEMİŞTİ 

İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz hafta katıldığı bir canlı yayında olası Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaşadaylığı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kulanmıştı.

Meral Akşener, "Masadaki arkadaşlara da söyledim. Eğer bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse hayırdemeyeceğiz" demişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...