Tgrt Haber

Meral Akşener'e 'Özel' ziyaret: Yerel seçim öncesi kritik temas 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2023 12:27 - Güncelleme : 14 Kasım 2023 12:38
Meral Akşener'e 'Özel' ziyaret: Yerel seçim öncesi kritik temas 

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ittifaksız girme kararı alan İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Ziyarette yerel seçim ve İYİ Parti'nin seçim kararı konuşulacak. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) çiçeği burnunda Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​'i ziyaret etme kararı aldı.

Gazeteci Saygı Öztürk'ün iddiasına göre, çarşamba günü gerçekleşmesi planlanan ziyarette 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler​ ele alınacak. 

AKŞENER'İN TUTUMU KONUŞULACAK 

Yerel seçimlere ittifakla gitmek istemeyen İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP​'deki kurultay sonrası partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Bizim için bir şey değişmedi" diyerek ittifak kapılarını kapatmıştı. 

Özgür Özel ise kurultaydan önce, İYİ Parti ile de "beyaz bir sayfa" açacağını söylemiş, "İYİ Parti’yle ittifak yapmayıp karşılıklı kaybettirmek harakiri olur" demişti.

Akşener'in bu tutumu sonrası Özel'in ittifak teklifi ile ziyarete gideceği öğrenildi. Akşener daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...