Tgrt Haber

Mesut Özil’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 06:55 - Güncelleme : 12 May 2023 07:30

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık destek verdi.

14 Mayıs seçimlerine sadece 2 gün kaldı. Kurulacak olan binlerce sandıklar ile vatandaşlar oyunu kullanarak Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini gerçekleştirecek. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını sıklaştıran adaylar gerek miting gerek ise katıldıkları canlı yayın programları ile seçmenlere vaatlerini anlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan​ da dün gerçekleştirilen yayın ile gençlerle yaptığı söyleşiyi paylaştı.

MESUT ÖZİL DE PAYLAŞTI…

TGRT Haber'in haberine göre son olarak Başakşehir forması giyen ve kariyerini daha sonra noktalayan dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil yaklaşan seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açık destek verdi. Erdoğan’ın gençlerle buluşmasından kesit paylaşan Özil o anları izlemek için televizyon başında olduğunu söyledi.

Özil ayrıca yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın vefat eden annesi ile eşi ve kızları için yaptığı duygu dolu konuşmayı da paylaşarak "Gerçeği görmek, doğru kararlar vermektir" notunu düştü.

https://twitter.com/M10/status/1656731440183234560

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...