Tgrt Haber

MHP eski il başkanı oy kullandıktan sonra hayatını kaybetti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 May 2023 16:21 - Güncelleme : 28 May 2023 16:27
MHP eski il başkanı oy kullandıktan sonra hayatını kaybetti!

MHP’nin Balıkesir eski İl Başkanı Ahmet Yaraş oyunu kullandıktan sonra kendisine ait inşaat alanını gezerken düşerek hayatını kaybetti. 

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimi​ için sandık başında. Saat 17.00’de sona erecek olan seçimlerde milyonlarca seçmen oy kullandı. Kritik seçimler öncesinde MHP​ eski İl Başkanı Ahmet Yaraş sabah saatlerinde ailesi ile birlikte oy verdi.

KENDİSİNE AİT İNŞAATTAN DÜŞEREK ÖLDÜ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre daha sonra kendisine ait inşaat alanını ziyaret eden Yaraş bu sırada inşaattan düşerek hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken Yaraş’ın ölümü Manisa’da büyük üzüntü oluşturdu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

MHP İl Başkanı Cevdet Gürcan, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel ve eski MHP İl Başkanları sosyal medyadan taziye mesajları yayımladılar. MHP İl Başkanı Cevdet Gürcan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. "Eski il başkanımız Ahmet Yaraş hakkı rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allahtan rahmet diler, ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine de sabr-ı cemil niyaz ederiz." MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel'de yayımladığı mesajında, "Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl başkanımız Ahmet Yaraş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet diler, ailesine, camiamıza ve tüm sevenlerine de sabr-ı cemil niyaz ederim." Eski Başkan Ahmet Yaraş'ın vefatı ile ilgili polis soruşturma başlattı.

MHP eski il başkanı oy kullandıktan sonra hayatını kaybetti!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...