Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli klasik otomobilini milletvekiline hediye etti: Nesilden nesile…

13 Aralık 2023 15:01 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 15:32
MHP lideri Bahçeli klasik otomobilini milletvekiline hediye etti: Nesilden nesile…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, klasik otomobil koleksiyonundan birini MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a hediye etti. Başkan, hediye için Bahçeli’ye teşekkür ederek, “Bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır" dedi.

Klasik otomobillere tutkusuyla bilinen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, partisinin Antalya​ Milletvekili Abdurrahman Başkan'a 1982 model Mercedes​ otomobil hediye etti. Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP​ Genel Başkanı Bahçeli ve hediye edilen otomobille birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

MHP lideri Bahçeli klasik otomobilini milletvekiline hediye etti: Nesilden nesile…

“NESİLDEN NESİLE SAKLANACAK”

Başkan, paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'den, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır" ifadelerine yer verdi.

 Bahçeli, partisinin Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'a 1982 model Mercedes otomobil hediye etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce 6 Mayıs'ta Ankara'da tur attığı "06 BJK 001" plakalı 1988 model Ford Mustang marka otomobilini hediye olarak Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a vermişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...