Tgrt Haber

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den muhalefete 'aday' göndermesi: Erdoğan'ın devlet adamlığı gündemdeki isimlerle mukayese edilemez

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
25 Ekim 2022 10:43 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 12:10
Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den muhalefete 'aday' göndermesi: Erdoğan'ın devlet adamlığı gündemdeki isimlerle mukayese edilemez

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasında cumhurbaşkanı adayını henüz belirleyemeyen muhalefeti eleştirdi. Gündemdeki isimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kıyaslanmasına tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Sayın Erdoğan'ın tecrübesi, birikimi ve devlet adamlığı vasfıyla gündeme taşınan isimlerle mukayesesi, her şeyden önce izanın ve insafın ayaklar altına alınmasıdır" ifadelerini kullandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya atan Türk Tabipler Birliği'ni de sert sözlerle hedef alan Bahçeli, "Bu birliğin kapısına kilit vurulmalı, başkanı Türk vatandaşlığından çıkarılmalı" dedi.

MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Kazanmaya yemin ettik. 2023 yılında 1923 yılının ilkelerini kesintiye uğratmayacağız, ruh ve mirasını yağmalatmayacağız, eser ve emanetlerini yıktırmayacağız, batan kayıp gibi yan giden zillet tayfasına Türkiye​'yi rehin bırakmayacağız.

Emek veriyoruz, çaba gösteriyoruz. Yeter ki cumhur kazansın, yeter ki cumhuriyetin önü açılsın, yeter ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan​ bir kez daha cumhurbaşkanımız olsun. Tarafımız, tahayyülümüz belli. Adayımız belli, kararımız nettir.

Manisa'daki toplantımız dost sevindirmiş, düşman çatlatmıştır. Geliyor gelmekte olan diyorlar ya, asıl gelenin Cumhur İttifakı​, asıl gelmekte olanın MHP olduğunu ne görüyorlar ne de göstermeye çiğerleri yetiyor.

Bölünecek vatanımız, inecek bayrağımız, susacak ezanımız yoktur. Bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Türkiye'nin yolu da bahtı da ardına kadar açık. Gücümüz Türkiye, güvencemiz büyük Türk milletidir.

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den muhalefete 'aday' göndermesi: Erdoğan'ın devlet adamlığı gündemdeki isimlerle mukayese edilemez

MUHALEFETE 'ADAY' ELEŞTİRİSİ

Aşağı yukarı bir buçuk yıldır zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayının üzerine çekilişler yapılıyor. 'Aday o mu olacak? Bu mu olacak?' sorusuna cevap aranıyor. Ismarlama anketler yapılıyor, isimler parlatılıyor. Zillet İttifakı'nı oluşturan partiler arasındaki görüş ayrılıkları rekabeti kızıştırıyor, sinir harbini kamçılıyor. Doğmayan oğul bitmeyecek tarlaya nasıl buğday ekiyorsa, zillet partileri de susuz vadide küreksiz tekneyle mesafe almaya çalışıyor. Buna da uyum diyorlar. İttifak ortakları arasındaki aldatma ve ayak oyunları almış başını gidiyor.

'ERDOĞAN'IN DEVLET ADAMLIĞI GÜNDEMDEKİ İSİMLERLE MUKAYESE EDİLEMEZ'

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tecrübesi, birikimi ve devlet adamlığı vasfıyla gündeme taşınan isimlerle mukayesesi, her şeyden önce izanın ve insafın ayaklar altına alınmasıdır.

Cumhurbaşkanımızı sorunlu isimlerle eş tutmak klasik bir FETÖ yöntemidir. Yenemeyeceksen yıprat taktiğidir. Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı etrafındaki tartışmaları ilk olarak dış güçler kışkırtmaktadır. İkinci olarak söz konusu tartışmanın ateşini PKK, FETÖ ve bölücü odaklar körüklemektedir. 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu bir televizyon kanalına çıkarak 'Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım' demiş. Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına mahkum olacak. Cumhurbaşkanlığı yapboz tahtası, staj yapma yeri, acemi eğitim alanı değildir. Cumhurbaşkanlığı Cumhurun irade külliyesidir. Cumhurbaşkanını seçen millettir, bu milletin adı da Türk milletidir. Sayın Kılıçdaroğlu boş hayallerinin peşinde koşmaktan geri durma. Türkiye'nin karşısında dikilen bir şahsa adam denir mi?

Kılıçdaroğlu açık açık adayım diyemiyor veya adayını ilan edemiyor. Kılıçdaroğlu ikide bir meydan okuyacağına cesaretin varsa milletimizin huzuruna çık, adaylığını ilan et, kararını açıkla da Türk milleti seni tartıya alsın, bakalım kilon kaç, ederin ne, çapın neymiş?

"TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ'NİN KAPISINA KİLİT VURULMALI"

Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. Teröristlere basamak olanlar, sözcülük yapanlar su katılmamış teröristir. Türk askerine aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunanlar, terörizme beşinci kol faaliyeti yapan kansızlardır. Almanya'nın Köln kentinde Dayanışmanın Sesi Derneği isimli husumet oluşumu tarafından düzenlenen konferansta PKK, FETÖ ve yeminli Türkiye düşmanları sahneye çıktı. Türk Tabipler Birliği Başkanı da burada Türk askerinin kimyasal silah kullandığ yalanını dile getirmiştir. TTB Başkanı ve yöneticileri hakkında en ağır cezanın temin edilmesi, bu birliğin kapısına kilit vurulması, doktorların bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılması tarihi önemdedir.

'TTB BAŞKANI TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARILSIN'

Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz, Türk yazılamaz. Türk askerlerine hain ve zalimlerin ağzıyla kimyasal silah çamuru atanların Türk vatandaşlığından çıkarılması, vatansız ve ülkesiz olmaya mahkum edilmesi akla en yakın yollardan birisidir."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...