Tgrt Haber

Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedefimiz aynı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 14:06 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 15:10
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedefimiz aynı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda yerel seçimlere ilişkin "AK Parti ile müzakerelerde öncelik Türkiye Yüzyılı. Tarafımız belli ve değişmedi. MHP üstüne düşen sorumluluğu yerine getirecek. Pazarlık yoktur, hedef aynıdır." dedi.

MHP​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

Omurga sağlamsa vücut kuşkusuz sağlıklı ve zindedir. Bizim omurgamız saat gibi çalışmaktadır.

MHP karanlıkları yaran, korkakları yenen, inanç ve irade aydınlığıdır. Bu aydınlığı diri tutan ve sürekli körükleyen güç kaynağı MHP'nin teşkilat yapısı, teşkilatçı vasfıdır. Teşkilat demek gören göz işiten kulak konuşan dil hisseden vicdan dokunan el demektir.

Siyaset hiziplerin çatışmasına dar kadrolu ekiplerin çekişmesine ortam açtığı müddetçe yüreklerin toplu vuruşu anlam ve değerini hızla kaybedecektir. Bunun sonu ve sonucu da hezimettir.

Turp gibi bakan, marul gibi koltuk pazarlayan estirdikleri fırtınada yollarını kaybettiler mi? Karanlık ilişkileri deşifre oldu mu, daha neler neler olacak bekleyip göreceğiz.

Zilletin, ihanetin semtimize uğraması söz konusu değildir.

"PAZARLIK YOK, HEDEFİMİZ AYNI"

Türkiye Yüzyılı​'nın tecellisine odaklandık. 3 veya 5 belediye pazarlığında değiliz.

AK Parti​ ile müzakerelerde öncelik Türkiye Yüzyılı. Tarafımız belli ve değişmedi. MHP üstüne düşen sorumluluğu yerine getirecek.

Pazarlık yoktur, hedef aynıdır. "Sen çok aldın, ben az aldım" deme merakı yok. Cumhur İttifakı​ olarak büyük resme kafa yoruyoruz. Fitne akınına hazırlıklıyız. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır. Cumhur İttifakı karar verdi, yola koyuldu. Ne söz verdiysek tutarız.

"ADAYLARI KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIZ"

Dün itibarıyla aday adaylığı başvuruları sona ermiştir. Adayları kısa sürede açıklayacağız.

Mesele Cumhur İttifakı olarak neyi, nasıl, nerede, nereye kadar başaracağımızın ilkesel tutumunun ön hazırlığı yapılmaktadır. Türk devrine bizim de yürekten desteğimiz olacaktır. Bu pazarlıktan muaftır.

MHP üstüne düşen sorumlulukları yerine getirecektir. Türkiye'nin yeni yüzyılında basit hesap yapacak, çetele tutacak ne tıynetimiz ne merakımız vardır. Önce ülkem ve milletim diyorsak gereğini yapmalıyız. 'Herkes için belediye' diyeceğiz. İstikrar ve hizmet için uyumlu yönetime ulaşacağız. Hiç kimse fıtrat değişir sanmamalı, bu kan yine o kandır.

Cumhur İttifakı olarak büyük resme bakıyor, ormanın bütününe odaklanıyoruz. Fitne akınına hazırlıklıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele yoktur. Bize düşen çok çalışmaktır.

Muhalefetin seçenek olmaktan uzaklaştığı dönemde yeni yüzyılı inşa etmeliyiz.

Türkiye için canla başla çalışacağız

HAKEM MELER'E YUMRUKLU SALDIRI

Hakemimize yapılan saldırıyı ön şartsız lanetliyoruz

ŞEYH SAİT BULVARI TARTIŞMASI

Hınıslı Said vatan hainidir. Yaşadığı dönemin terörist başıdır. Katildir. Canidir, emperyalizmin uşağıdır.

Askerlerimize saldıran, halkı isyana teşvik eden, saldırı düzenleyen, İngiltere'den Kürdistan için destek isteyeceğini söyleyene kim övgü yağdırıyorsa onunla aynı çukurdadır. Halkı isyana teşrif eden işgale kalkışıp Diyarbakır'ı ele geçirmek için saldırı düzenleyen bu soysuza kim övgü yağdırıyorsa onunla aynı çukurdadır.

Onlara dikkat ediniz kalpleri milletle çarpmaz. 2014 yılında Şeyh Said isminin bir bulvara verilmesi en başta Diyarbakırlı kardeşlerime saygısızlıktır. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...