Tgrt Haber

MHP'nin yerel seçim planı belli oldu: 11 şehirde mutlak zafer! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Eylül 2023 18:40 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 18:46
MHP'nin yerel seçim planı belli oldu: 11 şehirde mutlak zafer! 

Partiler mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarına başladı. Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin de seçim stratejisi belli oldu. MHP, teşkilatların uyum içinde çalışacağı, CHP'ye geçen büyükşehirleri ittifakla geri alınması ve 6 şubat depremlerinden etkilenen 11 ilde mutlak zaferle ayrılma hedefiyle yürüyecek. 'Mutlak zafer' parolasıyla yola çıkılan bu dönemde 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde elde edilen başarının devamının getirilmesi planlanıyor. 

"2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" mottosuyla yerel seçim​ hazırlıklarına başlayan Milliyetçi Hareket Partisi​ (MHP), seçim stratejisini şimdiden belirledi.

6 ay gibi bir süre kalan yerel seçimlerde hedef 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi mutlak zafer elde etmek olurken, strateji; "İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe" ve "Merkezden Yerele İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru" sloganları üzerine kuruldu.  

DEPREM BÖLGESİNDE 'MUTLAK ZAFER"

MHP​'nin stratejisinde Cumhur İttifakı'nda olmayan büyükşehirlerin kazanılması ikinci hedef olarak belirlenirken parti, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 il ve ilçelerinde ise ittifakın "mutlak zafer" elde etmesini hedeflendi. 

SON YEREL SEÇİM PERFORMANSI 

MHP'li belediye sayısını 31 Mart 2024​'te yapılacak seçimde artırmak isteyen parti, 2019 yerel seçimlerinde bir büyükşehir (Manisa), 10 il, 133 ilçe ve 88 belde olmak üzere 232 belediyeyi bünyesine kazandırmıştı. 

6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın olduğu 11 ilde kampanya çalışmalarının depremzede vatandaşların hassasiyetleri gözetilerek yapılması talimatını veren Bahçeli​, bu kapsamda "Hep Yanında" ana teması ile kampanya çalışması başlattı.  

"YARALARI ÖZENLE SARACAK"

Parti, kampanyada, depremzedelerin her zaman yanlarında olacakları vurgusunu yaparak, "Verilecek Doğru Karar, Yaraları Cumhur Sarar", "Dar Zamanında Tüm Gücüyle Yanında", "Yaraları Özenle Saracak, Güvenli Geleceği Kuracak" ve "Beklentisiz Destek Kesintisiz Hizmet" sloganlarını kullanacak.

 

 

 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...