Tgrt Haber

Millet İttifakı'nda sessiz sedasız toplantı! 'Sadece sohbet ettik'

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Mart 2023 18:01 - Güncelleme : 22 Mart 2023 18:24
Millet İttifakı'nda sessiz sedasız toplantı! 'Sadece sohbet ettik'

Millet İttifakı'nın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sessiz sedasız İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüştü. 1 saati aşan görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan liderler, "Milletvekili listesini mi görüştünüz" sorusuna "Sadece sohbet ettik, gelecekle ilgili" diyerek cevap verdi. 

Sancılı aday belirleme sürecinin ardından CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu​'nu Cumhurbaşkanı adayı gösteren Millet İttifakı'nda seçim hesapları yapılmaya devam ediliyor. 

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ Mİ GÖRÜŞÜLDÜ? 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken İYİ Parti​ Genel BaşkanıMeral Akşener​, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu​ ile görüştü. Meral Akşener'in, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki makamında basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat 10 dakika sürdü. 

"SOHBET ETTİK"

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu , görüşmenin ardından partiden ayrılırken, bir gazetecinin, "Milletvekili listesini mi görüştünüz" sorusuna, "Yok, sadece sohbet ettik gelecekle ilgili" cevabını verdi. 

Millet İttifakı'nda sessiz sedasız toplantı! 'Sadece sohbet ettik'

İYİ PARTİLİ AĞIALİOĞLU, KILIÇDAROĞLU'NU TOPA TUTTU 

Akşener ile Karamollaoğlu arasındaki toplantı devam ederken, Millet İtiifakı'nda aday olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirlenmesinin ardından İYİ Parti'deki krizlere bir yenisi daha eklendi. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ve HDP ile görüşmelere karşı çıkarak istifa edeceği iddia edilen Ağıralioğlu, açıklamalarda bulundu. İstifa etmeyen ama ilerdeki sürecin nasıl işleyeceğini bilmediğini söyleyen Ağıralioğlu, Altılı Masa'ya tepki gösterip, "Cumhurbaşkanlığını bölücülerin pazarlığı yaptılar. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim" dedi.   

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...