Tgrt Haber

MİT, Suriye'deki provokasyon için devrede!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2024 00:45 - Güncelleme : 02 Temmuz 2024 00:53
MİT, Suriye'deki provokasyon için devrede!

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki El Bab ve Azez'de terör yandaşları, Türk tırlarını taşlayıp, PTT binalarını yağmalamaya başladı. Türk bayraklarına da yapılan çirkin saldırı sonrası Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti. 

Suriye'de Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde bulunan El Bab ve Azez şehirlerinde, terör örgütü yandaşları ayaklandı. Türkiye'ye ait çok sayıda aracın El Bab'a girmesini engellemek amacıyla El Rai kavşağında toplanan kalabalık, Türk tırını taşladı. O anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada kısa sürede yayılırken Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) devreye girdi. 

"MİT DEVREDE"

İhlas Haber Ajansı'nın güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'de durumu kontrol altına almak için devreye girdi. 

MİT, Suriye'deki provokasyon için devrede! - 1. Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gerekli bilgilerin anbean aktarıldığı ifade edilen açıklamada, sükunet ve güvenliği sağlamak amacıyla sahada yoğun bir şekilde çalışıldığı belirtildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...