Tgrt Haber

Muharrem İnce bayram rutinini bozmadı! Köyünde namazını kıldı, mezarlığa uğradı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 09:35 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 09:35

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bayram namazını memleketi Yalova’daki Elmalık Köyü Camisi’nde kıldı. Daha sonra köy mezarlığına giden İnce akraba mezarlarının başında dua okudu. 

Kurban Bayramı’nda siyasi liderlerin programları devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce memleketi Yalova’da bayram namazını kılmak için Elmalık Köyü Camisi’ne gitti. Camide bayram namazını kıldıktan sonra sıraya girerek tüm köylülerle bayramlaşan İnce daha sonra kameraların karşısına geçti.

İNCE: 59 YILDIR HİÇ BOZMADIM

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre İnce pandemi ve askerlik süreci dışında hep bayramın arife gününde baba evinde olduğunu söylerken “Kural belli, geleceksin bayram namazına sonra da mezarlığı ziyaret edeceksin. Sonra da babanın evine gideceksin. Bu kuralı 59 yıldır hiç bozmadım. Bu kuralı ailemin de çocuklarımın da yeğenlerimin de devam ettirmesini istiyorum. İnşallah da onlar da devam ettirecekler öyle gözüküyor. Ben bu vesileyle bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bütün dünyaya barış, huzur dolu nice yıllar diliyorum" diye konuştu.

İnce, ardından köy mezarlığına giderek önce babası Şerif İnce'nin mezarını ziyaret etti. İnce, sonrasında akraba mezarları başlarında da dua okudu. İnce, mezarlığın ardından annesi Zekiye İnce'nin evine giderek elini öptü ve kardeşleriyle birlikte bayramını kutladı.

Muharrem İnce bayram rutinini bozmadı! Köyünde namazını kıldı, mezarlığa uğradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...