Tgrt Haber

Muharrem İnce kararını verdi! Yola devam edecek mi? 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
05 Nisan 2024 20:18 - Güncelleme : 05 Nisan 2024 20:20

Yerel seçimlerde yüzde 0.17 oy oranı alarak yenilgiye uğrayan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin yol haritası hakkında konuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, "Masrafları kısma kararı aldık" dedi. 

Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​, geride bırakılan yerel seçimlerde büyük hüsrana uğradı. Memleket Partisi lideri partisinde küçülmeye gideceği iddiaları ortada dolaşırken sosyal medya hesabı X'ten bir açıklama yaptı. 

Yayınladığı video 31 Mart seçimlerinde AK Parti​'ye seçmenin 'sarı kart' gösterdiğini iddia eden İnce, CHP​'nin başarısını ise seçmenin 'AK Parti karşısındaki en güçlü adaya oy verme eğilimi' ile gerçekleştirdiğini öne sürdü. 

Muharrem İnce kararını verdi! Yola devam edecek mi?  - 1. Resim

"DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Seçimlere tek başına giren Memleket Partisi yüzde 0.17 oy alırken Muharrem İnce açıklamasında, "Dargın değiliz, nefesimiz olduğu sürece milletimize doğruları söylemeye devam edeceğiz. Biz hiçbir şey yapmayanlardan olmayacağız" dedi. 

Muharrem İnce kararını verdi! Yola devam edecek mi?  - 2. Resim

"MASRAFLARI KISMA KARARI ALDIK"

Sadece üyelerinin bağışları ile ayakta durduklarını hatırlatan İnce, "Bir parti olarak masraflarımızı mümkün olduğunca kısma kararı aldık. Zaten iletişim olanaklarının bu kadar arttığı dijital çağda siyaset yapmanın araçlarının da değişmesi bir zorunluluktur" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...