Tgrt Haber

Muharrem İnce'den 6'lı masaya salvo: Bunların sicili bozuk

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İHA / AA
10 Aralık 2022 19:02 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 19:49
Muharrem İnce'den 6'lı masaya salvo: Bunların sicili bozuk

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Malatya'daki esnaf ziyaretinde 6'lı masaya sert eleştirilerde bulundu. 6'lı masanın sicilinin bozuk olduğunu söyleyen İnce, "Bunların hiçbirinden bu memlekete hayır gelmez" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce​, bir dizi ziyaretler çerçevesinde Malatya’ya geldi. Kışla Caddesi'nde ve Şire Pazarı'ndaki esnafı ziyaret etti. İnce, esnaf ziyaretinin ardından Malatya Ticaret Sanayi Odasını (MTSO) ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

"6'LI MASANIN SİCİLİ BOZUK"

Muharrem İnce başta eski partisi CHP​ olmak üzere 6'lı masaya yaylım ateşinde bulundu. Siyasi hayatının hiçbir yerinde kırık olmadığını savunan İnce şöyle konuştu:

"6'lı masanın sicili bozuk. Kılıçdaroğlu​ dokunulmazlıklara ‘evet’ dedi. Meral Akşener​ AK Parti'nin kurucusu. Davutoğlu ve Babacan orada 15 sene bakanlık, başbakanlık yaptı. Türkiye'de demokrasi sicili bunların içinde tek düzgün olan benim. Benim siyasi hayatımın hiçbir yerinde bir kırık yok. Dolayısıyla diyorum ki bunların hiçbirisinden bu memlekete hayır gelmez."

Ziyarette konuşan MTSO Meclis Başkanı Hakan Er ise, Muharrem İnce'nin gelişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya’nın en önemli gelir kaynağının kayısı olduğunu ve kayısının 50 bin ailenin gelir kapısı olduğuna da değinen Er, şu ifadeleri kullandı:

“Malatya’mızın en önemli gelir kaynağı kayısıdır. 2017 yılında odamız tarafından AB coğrafi işaret tescili almış kayısımız, şehrimizde yaklaşık 50 bin ailenin gelir kapısıdır. İlimizdeki yüzlerce sektör kayısı ekonomisi tarafından doğrudan etkilenmektedir. 2022 yılının 11 ayında 66 bin ton kuru kayısı ihracatı ile ülke ekonomisine 350 milyon dolar katkı sağladık. İlimizin ihracat rakamları her yıl artıyor. 2021 yılında 425 milyon dolar ile tarihi rekor kırdık. Malatya olarak bu yılın 11 ayında da 408 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik” dedi.

Muharrem İnce de “Millet beni koltuğu oturtursa ben büyük düşünmek gerektiğine inanıyorum. Her şey dünya devi üzerine planlanmalı” diye konuştu.

Kaynak: İHA / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...