Tgrt Haber

Muharrem İnce'den ittifak açıklaması: Görüşüyoruz...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TV100
22 Ekim 2022 00:37 - Güncelleme : 22 Ekim 2022 01:18
Muharrem İnce'den ittifak açıklaması: Görüşüyoruz...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir canlı yayında gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Program sırasında "İttifak düşünüyor musunuz?" sorusuna İnce, "Ümit Özdağ ile ittifak konuşuyoruz" şeklinde cevap verdi. İnce'nin bu açıklamasından sonra sosyal medya kullanıcıları yeni ittifak geliyor' yorumunda bulundu.

Haziran 2023 seçimlerine aylar kala Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'ittifak' açıklaması gündeme bomba gibi düştü. TV100 ekranlarında önemli açıklamalarda bulunan İnce, yeni bir ittifakın sinyalini verdi. 

Türk Tabipleri Birliği​ Başkanı Şebnem Korur Fincancı​'nın TSK'nın Irak'ın kuzeyinde 'kimyasal silah kullandığı' iddiasına da tepki gösteren İnce "Terörle mücadeleyi kötülemek için PKK ve sempatizanlarının uydurduğu bir palavraya nasıl bir CHP'li peşine takılabilir? Bu dağda mücadele eden askerin moralini bozmaz mı? Adına Tabipler Birliği denilen birisi çıkıyor, tam PKK temsilcisi. Tabiplere de sesleniyorum, görevinizi yapın. Sandığa gidin, değiştirin yapıyı” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'den ittifak açıklaması: Görüşüyoruz...

''ÜMİT ÖZDAĞ İLE KONUŞUYORUZ''

Muharrem İnce, ''İttifak düşünüyor musunuz?' sorusuna ise ''Ümit Özdağ ile ittifak konuşuyoruz.'' şeklinde cevap verdi. Ayrıca İnce, 'HDP'ye bakanlık verecek misiniz?' sorusuna da  "Gürsel Tekin bakanlık verdi diye ben bakanlık vermeye mecbur muyum?" ifadeleriyle cevap verdi. 

İnce'nin bu açıklamarından sonra sosyal medya çalkalandı. Birçok kullanıcı 'yeni ittifak geliyor' yorumunda bulundu. 

Kaynak: TV100

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...