Tgrt Haber

Muharrem İnce'den 'ittifak' çıkışı: Her konuda mutabık değiliz

07 Aralık 2022 16:25 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 16:33
Muharrem İnce'den 'ittifak' çıkışı: Her konuda mutabık değiliz

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, üç parti ile sürdürdükleri 'ittifak' sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anıtkabir’de yapılması beklenen ortak açıklamayı da değerlendiren İnce, temel konularda anlaştıklarını ancak her konuda mutabık kalmadıklarını söyledi. İnce, tüm konularda anlaştıkları takdirde ittifakın açıklanacağını da sözlerine ekledi.

Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce, Zafer Partisi​, Adalet Partisi​ ve Doğru Parti ile oluşturulması beklenen ittifaka ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Katıldığı bir Youtube programında gündeme dair soruları cevaplayan İnce, Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün ittifakın Anıtkabir'de açıklanacağını söylediği ittifakın sürecini paylaştı. Yürütülen çalışmaları aktaran İnce, "Temel konularda anlaştığımızı söyleyebilirim. 4 parti konuşuyoruz. Her konuda mutabık değiliz ama anlaştığımız konuları alt alta yazıyor, netameli konuları tartışıyoruz. Bütün konularda anlaşırsak milletin önüne çıkıp bunları açıklayacağız" diye konuştu.

CHP'YE DÖNÜŞ AÇIKLAMASI

İnce, CHP’ye geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya ise “Memleket Partisi’ni birinci parti yapalım, sonrasını konuşuruz" cevabını verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...