Tgrt Haber

Murat Kurum İstanbul'daki son anketi açıkladı: İmamoğlu öndeydi... 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Ocak 2024 00:31 - Güncelleme : 27 Ocak 2024 00:35

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonuçlarına göre yarışta öne geçtiklerini söyledi. Kurum, seçim kampanyasının başlangıcında rakiplerinin 1.5 puan önde olduğunu belirtti. 

AK Parti​'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum​, CNN Türk canlı yayınında 31 Mart yerel seçimlerine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kurum, yaptırdıkları son ankette rakibi Ekrem İmamoğlu​'nun önüne geçtiklerini belirtti.

"REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ"

"Anketler bunu söylüyor," diyen Kurum, ittifakların henüz netleşmediğini ve seçim yarışının sürdüğünü vurguladı. Kurum, "Biz çok güzel gidiyoruz. Rehavete kapılmayacağız. 31 Mart akşamına kadar çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kurum, açık sözlü olmaya çalıştığını ve gerçek kimliğiyle hareket ettiğini belirtti. Ayrıca, teşkilatlar ve belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştıklarını ifade etti. 

Bu görsel yapay zeka aracılığıyla yapılmıştır
Bu görsel yapay zeka aracılığıyla yapılmıştır

Murat Kurum'un açıklaması şu şekilde: 

İlk başladığımızda rakibimiz 1.5 puan öndeydi. Dün bir araştırma daha aldık biz öne geçmiş durumdayız. Anketler bunu söylüyor.

İttifaklar henüz netleşmedi. Biz çok güzel gidiyoruz. Rehavete kapılmayacağız. 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Ben açık sözlü olmaya çalışırım. Kendim neysem o olmaya çalışıyorum.  Biz teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımızla uyum içinde çalışıyoruz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...