Tgrt Haber

Murat Kurum müjdeyi verdi: Göreve gelir gelmez...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
24 Mart 2024 13:16 - Güncelleme : 24 Mart 2024 13:20
Murat Kurum müjdeyi verdi: Göreve gelir gelmez...

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Gürpınar Balık Hali ziyareti sırasında bir müjdeyi daha paylaştı. İSPARK'la ilgili sıkıntılara değinen Kurum, "Göreve gelir gelmez önce balık halimizin otopark sorununu çözeceğiz” dedi.

Yerel seçime tam 1 hafta kaldı. Milyonlarca vatanda 31 Mart Pazar günü sandık başına giderek oyunu kullanacak. Adayların da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretleri sürüyor. Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan AdayıMurat Kurum​, Beylikdüzü’nde bulunan Gürpınar Balık Hali’ni ziyaret etti.

Ziyareti sırasında büyük ilgiyle karşılanan Kurum, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi ve vaatlerini açıkladı.

Murat Kurum müjdeyi verdi: Göreve gelir gelmez... - 1. Resim

"OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Ziyareti sonrasında konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum, İSPARK'la ilgili yaşanan sorunlara değindi ve bir müjde paylaştı. Kurum konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu tesis 2007 yılında rahmetli Kadir Topbaş abimizin zamanında başlatılmış ve Avrupa’nın en büyük ikinci balık hali olmuştur. Vatandaşımıza esnafımıza, en güzel şekilde hizmet vermesi için yapılmıştır. 2017’ye kadar da esnafımız için burada her türlü mücadele verilmiş. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun ve bir çileyle karşı karşıyasınız. Tüm İstanbul’da 31 Mart’ta hizmet ve eser hasreti son bulacak. İstanbul hizmet belediyeciliğine, eser belediyeciliğine kavuşacak. Değerli başkanlarım buradaki esnafımızın sorunlarını bana ilettiler. Burada otoparkla, İSPARK’la ilgili sıkıntılarının olduğunu ifade ettiler. Göreve gelir gelmez önce balık halimizin otopark sorununu çözeceğiz”

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...