Tgrt Haber

Murat Kurum'dan 'İliç' eleştirilerine cevap: Siyasete alet etmek insafsızlıktır

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Şubat 2024 18:56 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 19:04
Murat Kurum'dan 'İliç' eleştirilerine cevap: Siyasete alet etmek insafsızlıktır

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, Erzincan'daki maden faciasına ilişkin eleştirilere cevap verdi. “Bizim dönemimizde tam denetimler yapıldı” diyen Kurum, olayın siyasete alet edilmesini insafsızlık olarak nitelendirdi.

Erzincan​'ın İliç​ ilçesinde bulunan Çöpler Altın Madeni'nde meydana gelen toprak kaymasında 9 işçi göçük altında kaldı. Bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum​ eleştirilerin hedef olmuştu.

Kurum, katıldığı bir programda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendi dönemlerinde tam denetimler yapıldığını aktaran Kurum, konuyla ilgili dün geceden itibaren algı operasyonu yapıldığını söyledi.

"VİCDANSIZLIKTIR, İNSAFSIZLIKTIR"

Kurum açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bu olayı siyasete alet etmek vicdansızlıktır, insafsızlıktır. Bu hangi erdeme sığar. İnsanların canları üzerinden siyasi ikbal peşine düşenleri bu millet affetmeyecektir. Bu siyaset simsarlarını her zaman olduğu gibi bu millet unutmayacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim tek gayretimiz var o da canlarımızın bir an önce kurtulmasıdır"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...