Tgrt Haber

Murat Kurum'dan TGRT Haber'e özel açıklamalar

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 12:43 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 14:56

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açılıyor... Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Murat Kurum TGRT Haber'e özel açıklamalar yaptı.

Sirkeci​ ile Kazlıçeşme​ arasındaki raylı sistem hattı açılıyor. Açılış Töreni öncesi Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum​ TGRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

İstanbul​ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kurum açılış öncesi yaptığı açıklamada "İstanbul böylesi güzel bir projeye kavuşuyor. İstanbul'a bugün büyük bir coşkuyla kazandırıyor olacağız. İstanbul için çok kıymetli bir yatırım" dedi.

"BÖYLE ULAŞIM YATIRIMLARINI YAPTIKÇA TRAFİK ÇİLESİ BİTECEK"

Kurum sözlerine "Aslında hem tarihi yarımadayı besleyecek hem de İstanbul'a gelen turistlerimizi otobüslerinden alıp buraya güvenle gelebilecekleri bir hattan bahsediyoruz. Aynı zamanda bu hatta İstanbul'un o güzelliklerini görebileceğiz. Aslında bir turizm aksı da diyebiliriz. İstanbul adına çok mutluyuz. Böyle ulaşım yatırımlarını yaptıkça İstanbul'da trafik çilesi bitecek"  şeklinde devam etti.

Ulaştırma Bakanlığı'nın başladığı her işi bitirdiğini söyleyen Kurum, "Projelerimizi 81 ilimize yayacak anlayışta çalışmalar yürütüyoruz. İstanbul özelinde de Ulaştırma Bakanlığı maalesef mevcut İBB yönetiminin taahhüt edip bitirmediği projelerle meşgul. İstanbul'un yarınları adına bunu yapıyorlar. Biz de inşallah 1 Nisan sabahı bakanlıklarımızla birlikte ulaşım adına yapılması gereken tüm yatırımları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kurum ayrıca mevcut İBB yönetimini eleştirerek "İş üretme yerine laf ve polemik üretme anlayışıyla 5 senedir İstanbul'un tüm gündemini farklı gündemlere taşıma çabasıyla çalışan bir yönetimle karşı karşıyayız. İstanbul'un kaybolan 5 yılını telafi edecek adımları atmamız gerekiyor. Biz 1 Nisan sabahı itibariyle önümüzdeki 5 yılda 10 yıllık bir çalışma sergilemek zorundayız." dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...