Tgrt Haber

Murat Kurum'un projelerini açıklayacağı tarih belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 16:34 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 17:07
Murat Kurum'un projelerini açıklayacağı tarih belli oldu

AK Parti'nin İBB başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un olimpiyat şehri olacağını söyleyip projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.

AK Parti​'nin İstanbul​ Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum​, seçim çalışması kapsamında İstanbul'u karış karış gezmeye devam ediyor.

Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri'ne ziyarete giden Kurum, mevcut yönetimin spor salonu​ inşaatını engellemeye çalıştığını, fakat kendilerinin durmayıp projeyi bitirmek üzere olduklarını söyledi.

"İSTANBUL BİR OLİMPİYAT ŞEHRİ OLACAK"

İstanbul'a uluslararası turnuvaların yapılacağı çok güzel bir basketbol tesisini kazandıracaklarını söyleyen Kurum, "İstanbul bir olimpiyat şehri olacak. Her mahallesinde spor yapılacak. Sizin gibi kıymetli hakemlerimiz, sporcularımız gençlerimizi yetiştirecek. Çok daha sağlıklı bir gençliği oralarda yetiştirmiş olacağız" ifadelerini kullandı. 

Murat Kurum'un projelerini açıklayacağı tarih belli oldu

PROJELERİNİ AÇIKLAYACAĞI TARİH BELLİ OLDU

Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi de duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi'nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak.

Murat Kurum'un projelerini açıklayacağı tarih belli oldu

Kurum konuyla ilgili olarak, "Büyük lansmanı Perşembe günü yapacağız, ardından 3 alt lansman yapacağız. İstanbul'un sorunlarını çözecek iradeyi ortaya koyacağız" diye konuştu.

AK PARTİ'DEN KRİTİK İKİ TEMAS 

Öte yandan AK Parti'de bugün akşam saatlerinde iki önemli görüşme gerçekleşecek. AK Parti genel başkan yardımcıları saat 19.00’da Yeniden Refah Partisi heyetini kabul edecek. Bu toplantının ardından saat 21.00’de Büyük Birlik Partisi heyetiyle görüşme yapılacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...